U bevindt zich hier:

Manager Teelt (tomaten)

Vacaturenummer
4928
Plaatsnaam
's-Gravenzande
Functie
Hoofd teelt
Functienaam
Manager Teelt (tomaten)
Functie inhoud
Voor een telersvereniging in 's-Gravenzande zijn wij op zoek naar een Manager Teelt.

Als Manager Teelt ben je verantwoordelijk voor de groei en ontwikkeling van onze tomatenplanten. Je gebruikt daarbij primair je gevoel voor de plant en je waarnemingen om te beoordelen hoe de plant zich voelt. Daarnaast analyseer je data op het gebied van temperatuur, voeding, CO2 en water. Op basis van al deze factoren samen bepaal jij wat te doen. Met als doel het optimale resultaat voor de plant, zowel kwalitatief als kwantitatief.

Jij wordt verantwoordelijk voor een van onze locaties in ’s Gravenzande. Op deze locatie werk je samen met een assistent teelt. Je overlegt met de locatie manager om prognoses te doen over de hoeveelheid werk, te leveren kilo’s en de personeelsbezetting. Daarnaast heb je ook op regelmatige basis contact met je collega-Manager Teelt van onze andere locatie.

Als Manager Teelt ben je altijd alert op de kwaliteit en eventuele insectenplagen. Je bent dan ook de eindverantwoordelijke als het gaat om het bestrijden hiervan. Ook rouleer je in onze storingsdienst.
Functie eisen
Je bent letterlijk het ‘stuur van de plant’. Dagelijks neem jij beslissingen om tot een goed resultaat te komen en dat vraagt iets van je. Daarnaast vind je het leuk om de Assistent Teelt verder te ontwikkelen binnen jullie vak. Je herkent je in de volgende eigenschappen: doelgericht, discipline en technisch inzicht.

Wat breng je mee:
  • Minimaal MBO niveau 4/HBO werk- en denkniveau
  • Ervaring in tomatenteelt is een pre
  • Goede beheersing van data-analyse
  • Enthousiaste persoonlijkheid
Functie aanbod
Een functie bij een organisatie die continu in ontwikkeling is. We zijn altijd op zoek naar innovatieve manieren om onze tomaten te telen. Dat betekent veel aandacht voor nieuwe technieken en rassen.

Binnen het bedrijf hechten wij veel waarde aan een open, informele en positieve werksfeer. Je komt dan ook terecht in een enthousiast team waar we over uitdagingen spreken en niet over problemen.We werken mét elkaar, in een open en eerlijke werkcultuur.

Wat je verder kunt verwachten:
  • Marktconform salaris
  • 25 vakantiedagen, reiskostenvergoeding en een pensioenregeling
  • Volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling
  • Op regelmatige basis vinden er teamactiviteiten plaats
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
B
Talenkennis
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Ja
Computervaardigheden
Goed
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Startdatum
18-05-2018

Reageren

Om te reageren op een vacature moet je eerst inloggen. Wanneer je nog geen inloggegevens hebt kunt je je aanmelden.