U bevindt zich hier:

Medewerker Gewasbescherming (tomaten)

Vacaturenummer
4615
Plaatsnaam
Noordvliet (Middenmeer)
Functie
Specialist gewasbescherming
Functienaam
Medewerker Gewasbescherming (tomaten)
Functie inhoud
Voor een tomatenkwekerij met diverse locaties in Nederland zoeken wij voor de locatie NoordVliet in Middenmeer een Medewerker Gewasbescherming Noord Holland.

Als gewasbeschermingsspecialist zijn de gewasbeschermingscontroles in de kassen één van jouw kerntaken. Je controleert of er aantastingen aanwezig zijn in het gewas en of de bestuiving door de hommels goed verloopt. Het scouten en monitoren van de mogelijk aanwezige plagen en het gewas daartegen beschermen, is jouw grootste uitdaging. En dat op een zo biologische mogelijk wijze! Een balans in de natuur, daar gaat het om. In overleg met de teeltmanager bepaal je de te volgen strategie. Tevens help je waar nodig mee met de dagelijkse werkzaamheden.
Functie eisen
Voor deze functie geldt dat onze voorkeur uit gaat naar een zelfstandige, enthousiaste en ambitieuze kandidaat op MBO+-werk en denkniveau en bij voorkeur een opleiding richting de Tuinbouw. Kennis van het Officepakket (Word en Excel) is een pré. Persoonlijke eigenschappen die bij jou passen zijn: communicatief vaardig, zelfstandig, punctueel, altijd streven naar het beste, initiatief nemen en flexibiliteit.
Functie aanbod
Een uitdagende functie in een bedrijf waar gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technieken. Naast een dynamische baan, waarin geen dag hetzelfde is, bieden wij een informele werksfeer, optimale werkomstandigheden, een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Talenkennis
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Gemiddeld
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Startdatum
12-12-2017

Reageren

Om te reageren op een vacature moet je eerst inloggen. Wanneer je nog geen inloggegevens hebt kunt je je aanmelden.