U bevindt zich hier:

Medewerker Gewasverzorging (groente)

Vacaturenummer
4528
Plaatsnaam
Heerhugowaard
Functie
Zelfstandig teeltmedewerker
Functienaam
Medewerker Gewasverzorging (groente)
Functie inhoud
Voor een internationaal opererend veredelings-, teelt- en handelsbedrijf in groentezaden in Noord-Scharwoude zijn wij op zoek naar een Medewerker Gewasverzorging.

Als gewasverzorger ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de werkzaamheden voor het telen, verzorgen en zaad oogsten van onze gewassen. Dit gebeurt zowel op de proefvelden als in onze kas. Je houdt de groei van de gewassen nauwkeurig in de gaten en kunt eventuele afwijkingen signaleren. Daarnaast zorg je voor een juiste registratie van de werkzaamheden.
Functie eisen
Onze nieuwe collega gewasverzorging heeft minimaal 2 jaar relevante werkervaring. Je hebt ‘groene vingers’ en werkt zeer nauwkeurig. Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is daarbij noodzakelijk. Daarnaast beschik je over technisch inzicht, zodat je in staat bent kleine reparaties en aanpassingen aan kleine machines uit te voeren. Ervaring met het werken met groentezaden is een pre.
Functie aanbod
We bieden je marktconforme arbeidsvoorwaarden welke zijn afgestemd op jouw kennis en werkervaring, een uitdagende werkomgeving met ruimte voor ontwikkeling binnen een sterk groeiend bedrijf en een team van enthousiaste collega’s.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
B
Talenkennis
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Goed
Ervaring klimaatcomputer
Beperkte ervaring
Startdatum
02-01-2018

Reageren

Om te reageren op een vacature moet je eerst inloggen. Wanneer je nog geen inloggegevens hebt kunt je je aanmelden. Om via het Mobiliteitscentrum bemiddeld te worden naar een nieuwe baan moet je werken of vanaf 2009 gewerkt hebben onder de CAO Glastuinbouw.