U bevindt zich hier:

Medewerker ICT (tomaten)

Vacaturenummer
4616
Plaatsnaam
Noordvliet (Middenmeer)
Functie
Overige functies
Functienaam
Medewerker ICT (tomaten)
Functie inhoud
Voor een tomatenkwekerij met diverse locaties in Nederland zoeken wij voor de locatie NoordVliet in Middenmeer een Medewerker ICT Noord Holland.

Als medewerker ICT heb je een afwisselende en zelfstandige functie. Je draagt zorg voor een goed functionerend netwerk, voor optimaal werkende hardware en software voor ons computernetwerk en onze bedrijfsgerichte programma’s en machines. Het verhelpen van storingen op dit gebied, behoort tot jouw taken alsmede het verzorgen van periodiek en preventief onderhoud. Je hebt goed contact met onze ICT-afdeling op de hoofdvestiging in Maasdijk. Verder verricht je lichte technische werkzaamheden ter ondersteuning van onze technische dienst op ICT-gebied.
Functie eisen
Voor deze functie gaat onze voorkeur uit naar een enthousiaste collega met minimaal MBO+ of HBO werk -en denkniveau met een toekomstgericht technisch inzicht. Een met succes afgeronde ICT opleiding en ervaring in een soortgelijke functie (ICT) zijn een must! Persoonlijke eigenschappen die bij jou passen zijn; samenwerken, communicatief, oog voor detail, initiatief, zelfstandig.
Functie aanbod
Een uitdagende functie in een bedrijf waar gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technieken bedrijfsbreed. Naast een dynamische baan, waarin geen dag hetzelfde is, bieden wij een informele werksfeer, optimale werkomstandigheden, een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Talenkennis
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Uitstekend
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Startdatum
12-12-2017

Reageren

Om te reageren op een vacature moet je eerst inloggen. Wanneer je nog geen inloggegevens hebt kunt je je aanmelden. Om via het Mobiliteitscentrum bemiddeld te worden naar een nieuwe baan moet je werken of vanaf 2009 gewerkt hebben onder de CAO Glastuinbouw.