U bevindt zich hier:

Medewerker Technische Dienst (opkweek)

Vacaturenummer
5341
Plaatsnaam
Bleiswijk
Functie
Onderhoudsmonteur
Functienaam
Medewerker Technische Dienst (opkweek)
Functie inhoud
Voor deze productielocatie in Bleiswijk komen wij graag in contact met kandidaten voor de (fulltime) functie van Medewerker Technische Dienst.

Het bedrijf waar je komt te werken is een fusiecombinatie van 3 gevestigde en ambitieuze bedrijven in de opkweeksector. Met 55 hectare kasoppervlakte, verspreid over 7 locaties (2x Bleiswijk,Berkel & Rodenrijs, Naaldwijk, Bergschenhoek, Baarlo en Kessel) en ca. 200 medewerkers behoren zij tot de top 3 opkweekbedrijven in Nederland. Internationaal betrokken bij de opkweek op 90 hectare teeltoppervlakte, verspreid over zo’n 25 bedrijven in Mexico en Hongarije en aankomend in Canada, India, Australië en China.

Wat ga je doen?
In deze veelzijdige functie ben je samen met je collega verantwoordelijk voor het onderhouden van apparatuur en machines en het verhelpen van storingen, zodat het productieproces optimaal kan functioneren. Daarnaast verricht je onderhoud aan het gebouw en ben je betrokken bij het (om)bouwen van (nieuwe) machines die het productieproces efficiënter maken en de arbeidsomstandigheden voor de medewerkers verbeteren. Jouw motto is ‘iedere dag beter en slimmer’. De belangrijkste klanten zijn jouw collega’s die iedere dag afhankelijk zijn van veilige en betrouwbare techniek.
Functie eisen
Voor het succesvol vervullen van deze functie is het aannemelijk dat je beschikt over MBO+ werk/denkniveau en een (afgeronde) technische opleiding (elektrotechniek en/of werktuigbouwkundige). De ideale kandidaat is gericht op de praktijk en kan prioriteiten stellen, flexibel omgaan met ad hoc
situaties en werkt zelfstandig, veilig en nauwkeurig.
Functie aanbod
Een verantwoordelijke en dynamische functie in een ambitieuze organisatie. Volop leer- en ontwikkelmogelijkheden en een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Talenkennis
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Niet van toepassing
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Plaatsingsdatum
12-11-2018

Solliciteer

Om te solliciteren op een vacature moet je eerst inloggen. Wanneer je nog geen inloggegevens hebt kunt je je aanmelden.