U bevindt zich hier:

Medewerker Technische Dienst (paprika)

Vacaturenummer
4918
Plaatsnaam
Andijk
Functie
Onderhoudsmonteur
Functienaam
Medewerker Technische Dienst (paprika)
Functie inhoud
Voor een paprikakwekerij in Andijk zijn wij op zoek naar een Medewerker Technische Dienst.

Wat ga je doen bij ons?
De kwekerij bestaat uit drie naast elkaar gelegen kassen (kas 1, kas 2, kas 3) met paprika’s van in totaal 25 hectare in Andijk. Kas 1 heeft een eigen sorteerhal met een sorteerlijn, zodat de paprika’s direct gesorteerd worden en naar de klant vervoerd worden. Jij bent dé technische man op deze locaties!

Om de paprika’s goed te laten groeien wordt er vele soorten techniek gebruikt, zoals watertechniek, warmtetechniek (ketel, CO2, WKK’s, geothermie) en klimaattechniek. De kassen vragen onderhoud waarbij je te maken hebt met gebouwonderhoud, zoals bijvoorbeeld glasbreuk en reparatie van de scherminstallatie. Daarnaast wordt er veel rollend materieel gebruikt, denk hierbij aan heftrucks, elektro- en buisrailkarren. Voor deze karren voer je onderhoud uit en verhelp je storingen. De sorteerhal heeft een grote sorteerlijn staan waar de paprika’s gesorteerd worden. Via een automatisch intern transportsysteem worden de paprika’s van de kas naar de hal vervoerd. De sorteerinstallatie bestaat uit diverse machines en installaties zoals een palletiseerder, dozenvouwer en transportbanden. Hier komt veel mechanica en elektro bij kijken. Voor deze installaties voer je onderhoud uit (checkronde per week), verhelp je storingen en help je mee aan het grote winteronderhoud als de machine gereviseerd wordt door een externe partij.

Wat je allemaal doet op een gemiddelde werkdag is niet te beschrijven, want bij techniek weet je het nooit! Een deel van je taken bestaat uit gepland onderhoud en controle rondes voor alles wat met techniek te maken heeft op ons bedrijf. Door onze ISO-certificering werk je met een ISO-lijst die jou jaarrond overzicht geeft in alle onderhoudswerkzaamheden. Het doel is natuurlijk om zoveel mogelijk storingen te voorkomen. Toch zal het merendeel van je taken bestaan uit het direct inspringen bij storingen en deze verhelpen, omdat het productieproces continu door moet draaien. Je draait ook mee in de storingsdiensten (ongeveer 1 keer per maand). Een stukje administratie, zoals het registreren van storingen, inkopen van materiaal hoort er eventueel ook bij. Je fietst of loopt door het bedrijf en je houdt alle techniek in de gaten, met name de warmtetechniek en het watergeefsysteem. Daarnaast kijk je ook of je de techniek nog beter of efficiënter kan laten werken.

Met wie werk je samen?
Ook al ben jij dé technische man en vragen we veel zelfstandigheid, je werkt natuurlijk niet alleen! Iedereen houdt je graag op de hoogte van de stand van (technische) zaken. Voor de sorteerinstallatie werk je samen met de verantwoordelijken voor de sorteerhal. Met de vier collega’s van de werkvloer die verantwoordelijk zijn voor de teelt en arbeid werk je samen met alles wat met het productieproces te maken heeft. Als je wilt sparren, kan je altijd gebruik maken van de kennis en kunde van de technische dienst (2 man) van één van onze andere bedrijven. Daarnaast schakel je regelmatig met leveranciers, voor zowel producten als voor het verhelpen van storingen. De werkmentaliteit wordt hier omschreven als ‘niet lullen maar poetsen’, met een glimlach er samen voor gaan!
Functie eisen
Wat wil jij en wat kan jij?
  • Je hebt gevoel voor techniek (bij voorkeur elektro-, data- en watertechniek) en je zorgt er altijd voor dat het gesmeerd loopt;
  • Je hoeft geen ervaring te hebben in alle soorten technieken die hierboven beschreven staan, maar door jouw interesse en handigheid pak je wel alles aan;
  • Je voelt je verantwoordelijk en je ziet de technische dienst als jouw ‘eigen bedrijf’;
  • Bij diverse werkzaamheden tegelijk kan je goed bepalen wat als eerste het beste aangepakt kan worden door jou of door derden, met het oog op dat het productieproces continu door moet gaan;
  • De combinatie tussen gepland onderhoud en direct schakelen bij storingen past je goed;
  • Het bedrijf draait 24/7 op techniek en jij draait daarom graag mee in de storingsdiensten (waarbij 1 keer per maand eventuele storingen naar jouw telefoon doorgeschakeld zijn), waar uiteraard een storingsdienstvergoeding tegenover staat.
Functie aanbod
Waarom bij ons?
Wij zijn een moderne paprikakwekerij en door de recent nieuwgebouwde kassen hebben we de nieuwste technische installaties. Door de grootte van de kassen en de combinatie van kassen en een sorteerlocatie is er bij ons een diversiteit van techniek. Je werkt op één locatie, maar door de grootte van de locatie fiets je met de gereedschappen op de bagagedrager regelmatig door de kassen. Je krijgt goed gereedschap en materiaal tot je beschikking en we zijn altijd bereid om te investeren zodat je prettiger en efficiënter kan werken. Het uitdagende van deze functie is dat jij de technische dienst vanaf begin af aan kan opzetten. Diverse collega’s voeren momenteel technische werkzaamheden uit en jij krijgt de vrijheid om dit helemaal naar je toe trekken en te structureren. Wij ondersteunen je daar uiteraard bij.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
LBO / Mavo / VMBO / MBO 1 + 2
Rijbewijs
B
Talenkennis
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Goed
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Startdatum
15-05-2018

Reageren

Om te reageren op een vacature moet je eerst inloggen. Wanneer je nog geen inloggegevens hebt kunt je je aanmelden.