U bevindt zich hier:

Medewerker Veredeling (alstroemeria)

Vacaturenummer
5277
Plaatsnaam
Nieuwveen
Functie
Functies in veredeling en vermeerdering
Functienaam
Medewerker Veredeling (alstroemeria)
Functie inhoud
Voor een kwekerij gespecialiseerd in de veredeling en productie van Alstroemeria en Zantedeschia planten en bloemen in Nieuwveen zijn wij op zoek naar een Medewerker Veredeling (16-24 uur).

TAKEN
Je werkt samen met 2-3 andere medewerkers. Je voert veredelingsactiviteiten uit. Deze bestaan voornamelijk uit kruisen (incl. administratie), zaadoogst en gewasonderhoud. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van testgegevens en het beheer van de zaadvoorraad. Je werkt afwisselend in de kas en op kantoor.
Functie eisen
KWALITEITEN
Je hebt een MBO werk- en denkniveau. Je kunt langdurig accuraat en geconcentreerd werken, hebt gevoel voor cijfers en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. Je hebt een praktische instelling, plezier in kaswerk en affiniteit met planten. Je bent beschikbaar op maandag en donderdag.
Functie aanbod
Een veelzijdige functie met een grote mate van zelfstandigheid binnen een informele, maar resultaatgerichte professionele werkomgeving. Een passende salariëring en secundaire arbeidsivoorwaarden.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
12-24 uur
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Talenkennis
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Goed
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Plaatsingsdatum
18-10-2018

Solliciteer

Om te solliciteren op een vacature moet je eerst inloggen. Wanneer je nog geen inloggegevens hebt kunt je je aanmelden.