U bevindt zich hier:

Medewerker Veredeling (planten)

Vacaturenummer
5332
Plaatsnaam
Naaldwijk
Functie
Functies in veredeling en vermeerdering
Functienaam
Medewerker Veredeling (planten)
Functie inhoud
Voor een veredelaar, vermeerderaar en producent van bloeiende planten in Naaldwijk zijn wij op zoek naar een Medewerker Veredeling.

Als medewerker veredeling kom je te werken in een goed uitgerust bedrijf waar digitalisering de gewoonste zaak van de wereld is, je samen werkt met 6-10 andere collega’s in een lichte en schone werkomgeving.
In deze functie voer je diverse operationele taken op het gebied van veredeling uit zoals, kruisingswerkzaamheden, oogsten, zaaien, verspenen, oppotten, wijder zetten, beoordelen, gewasverzorging en het doen van metingen aan planten voor diverse doeleinden in verschillende stadia van de veredeling. Waar nodig voer je (digitale) registratie handelingen uit, je overlegt en ondersteunt collega’s waar nodig en signaleert verbeterpunten.

Deze veredelaar, vermeerderaar en producent van bloeiende planten en is gespecialiseerd in de producten Curcuma, Kalanchoë en Spathiphyllum. Het is een echt familiebedrijf met meer dan 135 collega's die gezamenlijk zorgen voor een topkwaliteit van de producten.
Functie eisen
WAT VINDEN WIJ BELANGRIJK?
Dat jij goed in het team past, ervaring hebt in de tuinbouw, jij jezelf kunt ontwikkelen en je iedere dag met plezier naar je werk komt.

WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?
Je bent fulltime beschikbaar, hebt een flexibele instelling en goede communicatieve vaardigheden. Je bent nauwkeurig en kunt systematisch werken. Verder heb je de ambitie om je verder te ontwikkelen zodat je op den duur ook collega’s kunt gaan aansturen.
Bij voorkeur heb je MBO werk- en denkniveau met ervaring in de tuinbouw. Daarnaast heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal.
Functie aanbod
WAT STAAT ER TEGENOVER?
  • Een marktconform salaris
  • Cafetaria- en winstdelingsregeling
  • Opleidingsmogelijkheden
  • Zeer goede werksfeer en collegiaal team
  • Een enthousiaste en actieve personeelsvereniging
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
B
Talenkennis
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Gemiddeld
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Plaatsingsdatum
07-11-2018

Solliciteer

Om te solliciteren op een vacature moet je eerst inloggen. Wanneer je nog geen inloggegevens hebt kunt je je aanmelden.