U bevindt zich hier:

Meewerkend Voorman (groente)

Vacaturenummer
4111
Plaatsnaam
Houten
Functie
Meewerkend voorman teelt
Functienaam
Meewerkend Voorman (groente)
Functie inhoud
Voor een (inter)nationaal opererend teeltbedrijf dat gespecialiseerd is in de opkweek van glasgroente en vollegrondse groenten zijn wij op zoek naar een Meewerkend Voorman.

Zij hebben een stevige marktpositie, waarbij ze in de opkweek van biologische groenteplanten zelfs marktleider zijn. De opdrachtgever heft een betrouwbare naam in de markt en levert haar plantmateriaal aan de tuinders en in het voorjaar deels aan de Retail. Het bedrijf kenmerkt zich door een eigenzinnig businessmodel, wat al jaren zorgt voor een stabiele groei van het bedrijf. Het bedrijf investeert in productontwikkeling en productinnovatie. Wij zoeken voor hen een Meewerkend Voorman om het team te versterken.

In de functie van meewerkend voorman ben je divers inzetbaar op het bedrijf. Gedurende de dag ga je zelfstandig of met een klein groepje medewerkers van verschillende nationaliteiten aan de slag bij diverse werkzaamheden op de tuin. Je bent betrokken bij het proces van zaaien tot verzendklaar maken van de planten en denkt mee over voeding, klimaat en het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Heb je enige technisch inzicht, dan zal je ook assisteren bij het verhelpen van storingen bij verschillende machines.

Bij afwezigheid van de teamleider wegens ziekte of vakantie wordt er van je verwacht dat je zijn taken waar zult nemen en dus eindverantwoording draagt voor de afdeling. Daarnaast ben je ook bereid om als reserve beschikbaar te zijn voor storingsdiensten en kun je sporadisch ook in het weekend werken als de werkzaamheden dit vragen.
Functie eisen
Herken jij je in onderstaande functie-eisen en spreekt de vacature je aan? Reageer dan snel op deze mooie vacature!
  • Aantoonbaar ervaring in de (glas)tuinbouw
  • Leidinggevende capaciteiten
  • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Woonachtig in omgeving Utrecht
  • Bereidheid om ook incidenteel te werken op zaterdag/zondag
  • Technisch inzicht en kennis van de Poolse taal is een pré
Functie aanbod
Een afwisselende functie waarbij veel verantwoordelijkheid van je wordt verwacht, maar die ook veel vrijheid geeft om zelf invulling te geven aan je functie. Je komt te werken in een leuk team, waarbij een prettige werksfeer en goed werkgeverschap centraal staan. De eerste periode zal je een contract ontvangen via ons waarna je bij goed functioneren in dienst zult treden bij de opdrachtgever. Salaris is conform cao Glastuinbouw. Afhankelijk van kennis en ervaring is dit tussen de 2100 en 2900 euro bruto per maand.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
Niet van toepassing
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Talenkennis
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Niet van toepassing
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Startdatum
19-06-2017

Reageren

Om te reageren op een vacature moet je eerst inloggen. Wanneer je nog geen inloggegevens hebt kunt je je aanmelden.