U bevindt zich hier:

Meewerkend voorman (potplanten)

Vacaturenummer
4877
Plaatsnaam
Kudelstaart
Functie
Meewerkend voorman teelt
Functienaam
Meewerkend voorman (potplanten)
Functie inhoud
Voor een potplantenkwekerij in Kudelstaart zijn wij op zoek naar een Meewerkend voorman.

Als meewerkend voorman teeltspecialisten ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van onze producten. Hierbij werk je samen met het team van teeltspecialisten aan het zo efficiënt mogelijk telen van onze producten.

Je dagelijkse werkzaamheden zullen bestaan uit beheer van je eigen afdeling, denk hierbij aan scouten, watergift etc. Daarnaast zal je sturing geven aan je teeltcollega’s in andere afdelingen. Hiervoor wordt er van je verwacht dat je in staat bent een accurate en tijdige administratie te voeren van gebruikte middelen en de hiervoor benodigde materialen te beheren. Als meewerkend voorman zul je de verantwoordelijkheid krijgen over het team van teeltspecialisten. Weten wat er speelt binnen de diverse afdelingen en samen informatie delen is hierbij van groot belang, derhalve verwachten we uitstekende communicatie vaardigheden.
Functie eisen
In deze rol is het belangrijk dat je georganiseerd werkt, verantwoordelijkheid neemt, goed kunt communiceren/overleggen en beschikt over een flexibele instelling. Daarbij verwachten we dat je een opleiding hebt gevolgd in de richting teelt en beschikt over minimaal 5 jaar relevante werkervaring.
Functie aanbod
Wij bieden jou een uitdagende werkomgeving waar je zelfstandig in aan de slag kan. Er is ruimte om jezelf te ontwikkelen en samen met je collega's te werken aan een meer biologische teeltaanpak.
Gewenste ervaring
Minimaal 5 jaar
Aantal uren per week
32-40 uur
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Talenkennis
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Ja
Computervaardigheden
Gemiddeld
Ervaring klimaatcomputer
Ruime ervaring
Startdatum
01-05-2018

Reageren

Om te reageren op een vacature moet je eerst inloggen. Wanneer je nog geen inloggegevens hebt kunt je je aanmelden.