U bevindt zich hier:

Meewerkend Voorman- Vrouw

Vacaturenummer
4622
Plaatsnaam
Twello
Functie
Meewerkend voorman teelt
Functienaam
Meewerkend Voorman- Vrouw
Functie inhoud
Voor een vermeerderaar van Cyclamen, Ranonkels en Primula's in Twello zijn wij op zoek naar een Meewerkend Voorman- Vrouw.

Als Meewerkend Voorman-Vrouw sta je centraal in de productie. Je coördineert en je werkt mee.

Door de groei van de organisatie is er behoefte ontstaan aan coördinatie in de dagelijkse werkzaamheden in de bloemzaadproductie. Het gaat om een nieuwe functie. Als Voorman-Vrouw ben je verantwoordelijk voor de uitvoer van de dagelijkse werkzaamheden in de productie. Je bent onderdeel van een groep van 10 tot 20 medewerkers, afhankelijk van het seizoen. Je zorgt voor de verdeling van het werk en ziet toe op de uitvoer ervan. Je controleert de resultaten in de vorm van de kwaliteit en kwantiteit van het werk.
Je ontvangt leiding en sturing van de Teamleider Bloemzaadproductie. Met hem stem je werkzaamheden en activiteiten af waarna je met je collega’s hieraan uitvoering geeft. De productiewerkzaamheden bestaan voornamelijk uit emasculeren en bestuiven van de bloemen, het schoon houden van de planten en uiteindelijk het oogsten van de zaden. Het werk vind plaats in de kassen.
Functie eisen
Je houdt van aanpakken en bent actiegericht. Je hebt aantoonbare ervaring in de functie van Voorman-Vrouw. Het omgaan met mensen gaat je goed af. Op een natuurlijke wijze neem je de positie van Voorman-Vrouw in door een juiste balans in de aansturing, controle van anderen en uitvoering van het eigen werk. In dit laatste ben je een voorbeeld voor je collega’s en stel je de norm.
De aard van het werk vraagt om een grote nauwkeurigheid van werken. Je bent gewend gedetailleerd werk te doen zonder de snelheid van werken uit het oog te verliezen. Omdat we veel met codes en cijfers werken, is cijfermatig inzicht belangrijk. Je bent full time beschikbaar (38 uur) en bereid om op zaterdagen te werken. Onze planten staan op tafels, houdt er daarom rekening mee dat het veelal om staand werk gaat.
Functie aanbod
Je werkt in een toonaangevend bedrijf in de Nederlandse tuinbouw. Er is volop ruimte om de functie verder vorm en inhoud te geven. Vanzelfsprekend zijn de arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met het niveau van de functie.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
32-40 uur
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Talenkennis
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Matig
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Startdatum
14-12-2017

Reageren

Om te reageren op een vacature moet je eerst inloggen. Wanneer je nog geen inloggegevens hebt kunt je je aanmelden. Om via het Mobiliteitscentrum bemiddeld te worden naar een nieuwe baan moet je werken of vanaf 2009 gewerkt hebben onder de CAO Glastuinbouw.