U bevindt zich hier:

Onderhoud- en storingsmonteur (tomaten)

Vacaturenummer
4252
Plaatsnaam
Middenmeer
Functie
Onderhoudsmonteur
Functienaam
Onderhoud- en storingsmonteur (tomaten)
Functie inhoud
Voor een glastuinbouwbedrijf, gespecialiseerd in de teelt van tomaten zowel binnen- als buitenland, in Middenmeer zijn wij op zoek naar een Onderhoud- en storingsmonteur.

Onze vestiging in Middenmeer is zo’n 120 hectare groot, om alles zo gesmeerd mogelijk te laten verlopen is onze technische dienst belangrijk.

De werkzaamheden variëren van installaties onderhouden tot bedenken, van water tot elektriciteit van logistiek tot interieur.
Functie eisen
Het bedrijf is een organisatie die innovatief is, eigen initiatief en technisch inzicht stellen wij dan ook zeer op prijs. Van jou verwachten wij minimaal een technische Mbo-opleiding en bij voorkeur kennis van elektrotechniek.
Functie aanbod
De productie gaat 24/7 door, om toerbeurt zal daarom ook storingsdiensten gelopen worden. Je komt te werken in een team van acht monteurs die deze beurten afwisselen.

Om in ons team te passen ben je leer- en nieuwsgierig. Pak jij elke klus met beide handen aan en stel je jouw prioriteiten. Daar komt wel wat stressbestendigheid bij kijken. Tot slot werk je servicegericht en zelfstandig.

Ben jij het manusje die wij zoeken?
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Talenkennis
Heftruckdiploma
Ja
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Goed
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Startdatum
01-09-2017

Reageren

Om te reageren op een vacature moet je eerst inloggen. Wanneer je nog geen inloggegevens hebt kunt je je aanmelden. Om via het Mobiliteitscentrum bemiddeld te worden naar een nieuwe baan moet je werken of vanaf 2009 gewerkt hebben onder de CAO Glastuinbouw.