U bevindt zich hier:
  • Home
  • »
  • Vacatures
  • »
  • Onderhoudsmonteur Technische Dienst (elektrotechniek) (chrysanten)

Onderhoudsmonteur Technische Dienst (elektrotechniek) (chrysanten)

Vacaturenummer
4267
Plaatsnaam
Hensbroek
Functie
Onderhoudsmonteur
Functienaam
Onderhoudsmonteur Technische Dienst (elektrotechniek) (chrysanten)
Functie inhoud
Voor een vermeerderaar en veredelaar van chrysanten in Hensbroek zijn wij op zoek naar een Onderhoudsmonteur Technische Dienst (elektrotechniek).

Samen met andere medewerkers van de technische dienst werk je in een hoogtechnologische omgeving en ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de productiemachines, de interne transportsystemen en de elektrische installaties. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het gepland preventief onderhoud verrichten, het oplossen van storingen en het bijdragen in de opstelling van het meerjarenonderhouds- en vervangingsplan. Tevens kan je worden ingezet bij het aanpassen, uitbreiden en optimaliseren van installaties en word je periodiek ingeroosterd in de avond- en weekendstoringsdiensten. De onderhoudsmonteur technische dienst werkt onder leiding van de meewerkend voorman technische dienst.
Functie eisen
De geschikte kandidaat voor deze functie is proactief, kan goed in een team functioneren, maar is ook in staat om zelfstandig te werken. Je bent sociaal vaardig, kwaliteitsgericht en hebt verantwoordelijkheidsgevoel. Je beschikt over een technische opleiding op minimaal Mbo 3 werk- en denkniveau en je hebt brede werkervaring op elektrotechnisch gebied. Bij voorkeur heb je ook kennis en ervaring met PLC-techniek of ben je bereid om hiervoor een opleiding te volgen. De vacature betreft een fulltime functie van gemiddeld 38 uur per week.
Functie aanbod
Wij bieden je in deze functie uitstekende arbeidsvoorwaarden geënt op de CAO voor de glastuinbouw. Interne of externe opleidingen zijn, waar nodig, onderdeel van je persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden.
Gewenste ervaring
Minimaal 5 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Talenkennis
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Goed
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Startdatum
21-07-2017

Reageren

Om te reageren op een vacature moet je eerst inloggen. Wanneer je nog geen inloggegevens hebt kunt je je aanmelden. Om via het Mobiliteitscentrum bemiddeld te worden naar een nieuwe baan moet je werken of vanaf 2009 gewerkt hebben onder de CAO Glastuinbouw.