U bevindt zich hier:

Onderhoudsmonteurs (tomaten)

Vacaturenummer
4362
Plaatsnaam
De Lier
Functie
Onderhoudsmonteur
Functienaam
Onderhoudsmonteurs (tomaten)
Functie inhoud
Voor een telersvereniging in De Lier zijn wij op zoek naar Onderhoudsmonteurs.

Het doel van de functie is het verhelpen van storingen en het onderhouden van alle installaties van verpakkingscentra waarbij de dagelijkse operatie optimaal en efficiënt bediend wordt. Het betreft een groot aantal logistieke systemen voor het aan- en afvoeren van kratten naar vijftien verschillende inpaklijnen. Binnen deze productielijnen maken we gebruik van vul-, verpakkings- en etiketteermachines. Ons machinepark is de grootste in zijn soort en de werkzaamheden zijn daarmee zowel mechanisch als elektrisch van aard. Daarnaast valt het onderhoud aan het gebouw en het intern transport ook onder de werkzaamheden van de afdeling. In het hoogseizoen wordt bij toerbeurt met het team storingsdienst ingevuld. De werkzaamheden worden zowel overdag als in de avond uitgevoerd. Toekomstgericht willen we ook technische ondersteuning gaan verlenen op de teeltbedrijven, die ook onderdeel zijn van de vereniging.
Functie eisen
  • Met een afgeronde MBO Mechatronica opleiding en/of aantoonbare elektrische en mechanische werkervaring.
  • Die flexibel is en bereid is om in wisselende diensten te werken.
  • Die punctueel is en goed het overzicht kan bewaren.
  • Die communicatie vaardig is in woord en schrift.
Functie aanbod
Een uitdagende functie waarin veel wisselende werkzaamheden voorkomen en er veel wordt gevraagd van je kennis en kunde op technisch gebied. Je komt terecht in een enthousiast team en uiteraard bieden wij een prima salaris en bijpassende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder ontwikkelingsmogelijkheden. Binnen het bedrijf hechten wij veel waarde aan een open en informele werksfeer. Zo worden er meerdere personeelsuitjes/feestjes per jaar georganiseerd en is er ook een vrijdagmiddagborrel.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
B
Talenkennis
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Goed
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Startdatum
25-08-2017

Reageren

Om te reageren op een vacature moet je eerst inloggen. Wanneer je nog geen inloggegevens hebt kunt je je aanmelden. Om via het Mobiliteitscentrum bemiddeld te worden naar een nieuwe baan moet je werken of vanaf 2009 gewerkt hebben onder de CAO Glastuinbouw.