U bevindt zich hier:

Onderzoeks & Ontwikkeling Assistent

Vacaturenummer
4841
Plaatsnaam
Hendrik-Ido-Ambacht
Functie
Functies in veredeling en vermeerdering
Functienaam
Onderzoeks & Ontwikkeling Assistent
Functie inhoud
Voor een leverancier van hoogwaardig uitgangsmateriaal voor de professionele sierteelt-kwekers in Hendrik-Ido-ambacht zijn wij op zoek naar een Onderzoeks & Ontwikkeling Assistent.

Wat ga je doen?
De R&D afdeling is verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van praktijkgerichte onderzoeken op aspecten die te maken hebben met de teelt en productie van jonge planten. Ook is de afdeling R&D verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe productiemethoden en het ondersteunen van zaad en stekproductie. Op de afdeling werken drie medewerkers.

Als Onderzoeks & Ontwikkeling Assistent ben je mede verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van praktijkgerichte onderzoeken om te komen tot verbetering van onze productie processen. In deze functie beweeg je jezelf door de gehele organisatie en pakt, na overleg met de Head of R&D, zelfstandig de zaken op met de betreffende afdelingen. Kortom: het hoofddoel van de onderzoeken is dat je tot een verhoging komt van de productefficiency, verbetering van de plantkwaliteit en productieproces, en ontwikkeling van nieuwe productiemethoden.

Jouw functie als Onderzoeks & Ontwikkeling Assistent:
 • Opzetten van onderzoeksprojecten;
 • Coördineren en organiseren van de proeven, bestellen van de noodzakelijke materialen;
 • Bewaken van de uitvoering van proeven in kwalitatieve en kwantitatieve zin;
 • Beoordelen van proefresultaten, uitvoering van metingen, rapportage, presentatie en archivering van resultaten en waarnemingen in het procesverloop;
 • Verrichten van overige werkzaamheden waaronder het optimaliseren en onderhouden van werkinstructies en instructiemateriaal voor medewerkers.
Functie eisen
 • Afgeronde agrarische land-, en/of tuinbouw opleiding op HBO niveau, of een door ervaring verkregen gelijkwaardig werk- en denkniveau;
 • Enige jaren ervaring in de tuinbouw sector en/of in de productie van jonge planten is een pre;
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse talen in woord en geschrift, kennis van de Duitse taal is een pre;
 • Goede computervaardigheden met Excel, Word en Power Point;
 • Het beheer van statistische analyse (SPSS) is een pre;
 • Ervaring met microbiologie is een pre;
 • Out of de box denken en overtuigingskracht word gewaardeerd.
Functie aanbod
Wij bieden jou een uitdagende, zelfstandige en verantwoordelijke functie binnen een dynamische, internationale organisatie waarbinnen de lijnen kort zijn en de sfeer prettig en no-nonsense. Onze organisatie biedt een goed pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden aan zoals: collectieve regelingen, waaronder winstafhankelijke uitkering, pensioen, ziektekostenverzekering, mogelijkheid om met korting te sporten en een goed salaris afgestemd op je rol en ervaring. Het bedrijf biedt jou volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Daarnaast werken er enthousiaste en gemotiveerde collega’s!
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Talenkennis
Engels / Duits
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Goed
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Startdatum
05-04-2018

Reageren

Om te reageren op een vacature moet je eerst inloggen. Wanneer je nog geen inloggegevens hebt kunt je je aanmelden.