U bevindt zich hier:

Productieleider (chrysanten)

Vacaturenummer
4245
Plaatsnaam
Hensbroek
Functie
Teeltspecialist
Functienaam
Productieleider (chrysanten)
Functie inhoud
Voor een vermeerderaar en veredelaar van chrysanten in Hensbroek zijn wij op zoek naar een Productieleider.

De functie
Als productieleider ondersteun je de productie manager en draag je zorg voor het optimaliseren van het proces vanaf het steken van de chrysantenstekken tot aan het afgeleverde stekmateriaal aan de klant. Hierbij houd je je bezig met de efficiënte inzet van de productielijnen, de teelt en de bewaking van de kwaliteit van het uitgaande stekmateriaal. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteitscoördinatie binnen de productie, als ook voor de teelt technische aspecten op de bewortelingsafdeling. Je signaleert de nieuwste teelt technieken en maakt de vertaalslag naar het inzetten van eventuele verbeteringen in de werkmethoden van de afdelingen. Je stuurt de medewerkers van de steek- en teeltafdeling aan en draagt bij aan de verbetering van de werkprocessen. Je houdt toezicht op de juiste klimaatinstellingen en de verzorging van de gewassen, waarbij je de gesignaleerde afwijkingen direct in samenspraak met de medewerkers oplost. Tevens sta je in contact met de klanten in geval van kwaliteitsafwijkingen. De productieleider legt verantwoording af aan de productie manager.
Functie eisen
Wij vragen
De geschikte kandidaat voor deze functie is proactief, sociaal vaardig en heeft verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent stressbestendig, kwaliteitsgericht en kan pragmatisch denken. Je beschikt over een agrarische opleiding en hebt minimaal een Mbo+/Hbo werk- en denkniveau. Tevens heb je een aantal jaren werkervaring in een leidinggevende en/of coördinerende functie binnen de glastuinbouw. De vacature betreft een fulltime functie van gemiddeld 38 uur per week.
Functie aanbod
Wij bieden je in deze functie uitstekende arbeidsvoorwaarden geënt op de cao voor de glastuinbouw. Interne of externe opleidingen zijn, waar nodig, onderdeel van je persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
32-40 uur
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Talenkennis
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Gemiddeld
Ervaring klimaatcomputer
Beperkte ervaring
Startdatum
07-07-2017

Reageren

Om te reageren op een vacature moet je eerst inloggen. Wanneer je nog geen inloggegevens hebt kunt je je aanmelden. Om via het Mobiliteitscentrum bemiddeld te worden naar een nieuwe baan moet je werken of vanaf 2009 gewerkt hebben onder de CAO Glastuinbouw.