U bevindt zich hier:

Productieleider Jonge Planten

Vacaturenummer
4419
Plaatsnaam
Borken-Burlo (Duitsland)
Functie
Teamleider
Functienaam
Productieleider Jonge Planten
Functie inhoud
Voor een potplantenkwekerij in Borken-Burlo Duitsland (vlak over de grens bij Winterswijk)zoeken wij een Productieleider jonge planten.

Het betreft een sterk groeiend productiebedrijf van jonge orchideeën planten en is onderdeel van een Nederlandse kwekerij.
Het afgelopen decennium kenmerkten zich door meerdere nieuwbouwprojecten en een sterke productiegroei. Het is een modern ingerichte kwekerij op een oppervlakte van 9 ha en er werken 160 medewerkers aan kwalitatief hoogwaardig uitgangsmateriaal voor de orchideeënteelt. Binnen het segment orchideeën heeft men een stevig aandeel op de wereldmarkt en wil ze deze positie behouden en verder uitbouwen.
Het uitvoerende productieproces van jonge planten op de kwekerij valt onder jouw verantwoordelijkheid. Je ondersteunt de manager operations in de praktische uitvoering en je realiseert de geplande productie. Je geeft leiding aan het productie en zorgt dat dit proces optimaal verloopt. Vanzelfsprekend let je op mogelijkheden voor een verbetering en efficiëntie van het productieproces. Je geeft dagelijks leiding (direct en indirect) aan vaste medewerkers en uitzendkrachten (50 - 80 medewerkers) en stimuleert de medewerkers om het beste uit zichzelf te halen, door o.a. goede arbeidsomstandigheden te creëren. Je let scherp op de kwaliteit van de binnenkomende en uitgaande producten. Verantwoording leg je af aan de manager operations.
Vanwege wijziging in de organisatiestructuur is men op zoek naar een productieleider.
Functie eisen
 • MBO+ werk en denkniveau agrarische sector
 • leidinggevende ervaring in een productieomgeving
 • ervaring met ERP-systemen
 • ervaring met arbeidsregistratie-systeem
 • goede beheersing van het Duits en Nederlands.
 • teamplayer
 • productiegericht kunnen werken en denken
 • communicatief vaardig
 • reactief en oplossingsgericht kunnen denken
 • kwaliteit van werken
 • woonachtig in de grensregio met Duitsland (omgeving Winterswijk) of bereid hier te gaan wonen.
Functie aanbod
Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Voor ambitieuze kandidaten in planning en organiseren liggen hier uitstekende toekomstmogelijkheden. Ondersteuning bij het zoeken naar huisvesting. Een prima werksfeer bij een organisatie met duidelijke en korte lijnen.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs / BE
Talenkennis
Duits
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Goed
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Startdatum
01-12-2017

Reageren

Om te reageren op een vacature moet je eerst inloggen. Wanneer je nog geen inloggegevens hebt kunt je je aanmelden. Om via het Mobiliteitscentrum bemiddeld te worden naar een nieuwe baan moet je werken of vanaf 2009 gewerkt hebben onder de CAO Glastuinbouw.