U bevindt zich hier:

Productieleider (opkweek)

Vacaturenummer
4473
Plaatsnaam
Bleiswijk
Functie
Teamleider
Functienaam
Productieleider (opkweek)
Functie inhoud
Voor een plantenkwekerij in Bleiswijk zijn wij op zoek naar een Productieleider.

Als productieleider stuur je de medewerkers aan, maak je de planning en zorg je voor rapportages op het gebied van arbeid en productie. Je bewaakt de resultaten, zorgt ervoor dat alle processen goed verlopen en grijpt in waar nodig. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud aan apparatuur en machines. Je geeft niet alleen leiding, maar werkt zelf ook mee in het proces.
Functie eisen
Voor deze functie is het van belang dat je een teamspeler bent, je steekt je handen graag uit de mouwen en je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Daarnaast moet je de Nederlandse taal beheersen en je hebt werkervaring in een productiegerichte werkomgeving.
Functie aanbod
Een verantwoordelijke en afwisselende full time functie in een modern en dynamisch bedrijf. Een informele werksfeer en enthousiaste en betrokken collega’s. Goede arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid tot het volgen van aanvullende opleidingen en trainingen.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Talenkennis
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Gemiddeld
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Startdatum
13-10-2017

Reageren

Om te reageren op een vacature moet je eerst inloggen. Wanneer je nog geen inloggegevens hebt kunt je je aanmelden. Om via het Mobiliteitscentrum bemiddeld te worden naar een nieuwe baan moet je werken of vanaf 2009 gewerkt hebben onder de CAO Glastuinbouw.