U bevindt zich hier:
  • Home
  • »
  • Vacatures
  • »
  • Senior Grower / Specialist Grower (Trialing)

Senior Grower / Specialist Grower (Trialing)

Vacaturenummer
4538
Plaatsnaam
Enkhuizen
Functie
Teeltspecialist
Functienaam
Senior Grower / Specialist Grower (Trialing)
Functie inhoud
Voor een specialist op het gebied van groentezaden, gewasbescherming en zaaizaden zijn wij voor de locatie Enkhuizen op zoek naar een Senior Grower/ Specialist Grower (Trialing)

In actie:
Je komt te werken in het team van R&D Flowers Operations op onze vestigingen in Andijk en Enkhuizen. Binnen dit team ga je dagelijks aan het werk met het plannen, opzetten en uitvoeren van bloemenproeven. Deze proeven bestaan voornamelijk uit het uitvoeren van marketing en teelt technische proeven.

De uitdaging:
In deze functie ben je medeverantwoordelijk voor het plannen, opzetten en uitvoeren van proeven op de locatie Andijk en Enkhuizen. Dit houdt onder andere in dat je je bezig houdt met het plannen van proeven in onze database en het praktisch organiseren van de proeven zodat deze op tijd gezaaid en gestekt kunnen worden. Tijdens de teelt van de proeven ga je monitoren of alles naar behoren verloopt. Samen met het team Operations External Services verzamel en verwerk je de gegevens die uit de proeven komen.
Functie eisen
Jouw Profiel:
Je beschikt over aantoonbare HBO (plantenteelt, genetica, of tuinbouw) werk- denkniveau verkregen door werkervaring of opleidingen. Het is belangrijk dat je een goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal hebt, zowel mondeling als schriftelijk. Ervaring met de computer (Office pakket) is ook belangrijk. Als je in het bezit bent van een spuit licentie zou dat een pre zijn. In bezit zijn van een rijbewijs B is een must.

We zijn op zoek naar een echte teamspeler met een flexibele en proactieve houding. In verband met deadlines zal er soms gevraagd worden om overuren en/of weekenden te werken. Vanwege de grote aantallen proeven en details is het belangrijk dat je georganiseerd te werk gaat.

In verband met de veiligheid van ons materiaal / proeven is het belangrijk dat je niet rookt.
Functie aanbod
Type: Tijdelijk dienstverband met uitzicht op vast dienstverband
Afdeling: R&D Flowers Operations
Locatie: Enkhuizen / Andijk
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
B
Talenkennis
Engels
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Ja
Computervaardigheden
Goed
Ervaring klimaatcomputer
Ruime ervaring
Startdatum
08-11-2017

Reageren

Om te reageren op een vacature moet je eerst inloggen. Wanneer je nog geen inloggegevens hebt kunt je je aanmelden. Om via het Mobiliteitscentrum bemiddeld te worden naar een nieuwe baan moet je werken of vanaf 2009 gewerkt hebben onder de CAO Glastuinbouw.