U bevindt zich hier:
  • Home
  • »
  • Vacatures
  • »
  • Shopmanager / Product Developer (phalaenopsis)

Shopmanager / Product Developer (phalaenopsis)

Vacaturenummer
4728
Plaatsnaam
Moerkapelle
Functie
Commerciële functies
Functienaam
Shopmanager / Product Developer (phalaenopsis)
Functie inhoud
Voor een Phalaenopsis kwekerij in Moerkapelle zijn wij op zoek naar een Shopmanager / Product Developer (phalaenopsis).

Als Shopmanager ben je samen met het team verantwoordelijk voor de winkelpresentatie en een top omzet. Deze omzet weet je te behalen door altijd op zoek te zijn naar creatieve en commerciële ideeën en plannen om de winkel onder de aandacht te brengen. Dit doe je o.a. door het organiseren van workshops, beurzen, events en andere commerciële acties.

Hiernaast fungeer je ook als Product Developer, een commercieel en creatief adviseur die het verkoopteam ondersteunt bij het vertalen van de wensen van de eindklant in een commercieel product voor onze grote zakelijke klantenkring. Denk hierbij o.a. aan de grote retailers in Europa. Je hoeft hierbij niet alles zelf te bedenken, want je kunt gebruik maken van de creativiteit van onze designers die onderdeel uitmaken van het team en altijd op de hoogte zijn van de laatste trends.

In deze functie werk je nauw samen met de collega’s van de afdeling verkoop, de webshop en overige interne afdelingen, zoals logistiek en teelt. Daarnaast onderhoud je contacten met klanten en leveranciers.
Functie eisen
Voor een goede invulling van de vacature zijn wij op zoek naar een kandidaat met MBO+/HBO werk- en denkniveau. Je bent commercieel en creatief, waardoor je in staat bent de winkel op een hoger plan te tillen en de wensen van onze zakelijke klanten goed weet te vertalen. Je hebt affiniteit met onze producten, gevoel voor styling en interieur. Je bent een echte teamspeler en je hebt geen 9-tot-5-mentaliteit.
Functie aanbod
Het bedrijf heeft stevige ambities en een scherp oog voor nieuwe ontwikkelingen, waarbij de klant centraal staat. De organisatie kenmerkt zich door een informele werksfeer en directe communicatie. We zijn zowel binnen als buiten de organisatie sociaal betrokken. Medewerkers krijgen alle ruimte om zich verder te ontwikkelen binnen de organisatie. Daar horen ook opleidingen en trainingen bij én passende arbeidsvoorwaarden.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Talenkennis
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Gemiddeld
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Startdatum
06-02-2018

Reageren

Om te reageren op een vacature moet je eerst inloggen. Wanneer je nog geen inloggegevens hebt kunt je je aanmelden.