U bevindt zich hier:
  • Home
  • »
  • Vacatures
  • »
  • Specialist Gewasverzorger Opkweek Jonge Planten

Specialist Gewasverzorger Opkweek Jonge Planten

Vacaturenummer
4396
Plaatsnaam
Zeewolde
Functie
Functies in veredeling en vermeerdering
Functienaam
Specialist Gewasverzorger Opkweek Jonge Planten
Functie inhoud
Voor een specialist op het gebied van groentezaden, gewasbescherming en zaaizaden zijn wij voor de locatie Zeewolde op zoek naar een Specialist Gewasverzorger Opkweek Jonge Planten (afdeling Biological Operations)

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig zaaien van de veredelingsproeven en het opkweken van jongen planten in een kas. Je bent bereid om af en toe weekenddiensten te draaien. Als medewerker in een klein team (6 personen), zal je ook regelmatig assisteren in het veld (planten, gewaswerkzaamheden). Als je houdt van aanpakken, (basic) kassenteelt en je hebt reeds enige ervaring op dit vlak, solliciteer dan op deze functie!


De uitdaging
Als ‘Specialist Gewasverzorger Opkweek Jonge Planten’ zorg je voor het opkweekproces vanuit zaad tot het uitplanten. Dit is een cruciale start van het veredelingsproces, aangezien het plantmateriaal daarna naar het veld gaat om getest te worden door de veredelaars. Bij de opkweek van de planten in de kas zorg je voor de zaai, het juiste klimaat en beregening (middels instelling computer), aanmaak meststoffen en gewasbescherming. Verder assisteer je in de ‘rustige’ tijd bij teeltwerkzaamheden op het veld.
Functie eisen
Je opereert op MBO denk en werk niveau. Je hebt reeds enige ervaring in de (kassen)teelt en bent in staat om je het werk (zelfstandig uitvoering geven aan de opkweek van A tot Z) eigen te maken. Affiniteit met de (kassen)teelt is een pre. Verder werk je nauwkeurig, ben je leergierig, flexibel en service- en kwaliteitsgericht. Je bent een proactieve teamspeler. Je kan zowel zelfstandig als in teamverband goed uit de voeten. Je bent in staat effectief te communiceren in veel verschillende situaties. Het bedrijf is niet te bereiken met het OV.
Functie aanbod
Vast dienstverband
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
B
Talenkennis
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Ja
Computervaardigheden
Goed
Ervaring klimaatcomputer
Ruime ervaring
Startdatum
12-09-2017

Reageren

Om te reageren op een vacature moet je eerst inloggen. Wanneer je nog geen inloggegevens hebt kunt je je aanmelden. Om via het Mobiliteitscentrum bemiddeld te worden naar een nieuwe baan moet je werken of vanaf 2009 gewerkt hebben onder de CAO Glastuinbouw.