U bevindt zich hier:

Startersfunctie Teeltmedewerk(st)er

Vacaturenummer
3787
Plaatsnaam
Kudelstaart
Functie
Teeltspecialist
Functienaam
Startersfunctie Teeltmedewerk(st)er
Functie inhoud
Voor een potplantenkwekerij in Kudelstaart zijn wij op zoek naar een Startersfunctie Teeltmedewerk(st)er.

Wij zijn op zoek naar een gedreven starter op de arbeidsmarkt die leergierig is en hands-on. Wil jij samen met onze ervaren teeltspecialisten een aandeel hebben in de doorlopende ontwikkeling van ons bedrijf?
Wat ga jij doen?
Je levert een bijdrage aan het voorbereiden van de bodem en groeiondergrond , je brengt bodemverbeteraars aan en je neemt grondmonsters t.b.v. kwaliteitsanalyse. Ook het samenstellen van bodemverbeteraars o.b.v. receptuur, instellen van elektronische klimaatregelingapparatuur in de kas behoort tot de werkzaamheden.
Het aangeven per teelt van vereiste bodemconditie en –structuur, klimaatvereisten, voedingsvereisten en – methoden, zaai en planttechnieken zal ook onderdeel zijn van je dagelijkse takenpakket. Uiteraard doe jij dit in samenspraak met- en op advies van je ervaren collega's. Ook stel je verzorging-, teelt- en kweekschema’s op en voer je de bijbehorende werkzaamheden uit.
Functie eisen
Heb jij de middelbare tuinbouwschool afgerond en ben je specifiek geinteresseerd in teeltwerkzaamheden? Wil jij je ontwikkelen binnen dit vakgebied en ben jij energiek, zelfstandig en initiatiefrijk? Dan ontvangen wij heel graag je CV en een motivatiebrief.
Functie aanbod
Wij bieden je in overleg een contract aan , bij voorkeur 38 uur per week. Mocht je iets minder willen werken dan kan dit in overleg. Het salaris dat wij samen met jou vaststellen zal overeenkomen met de CAO Glastuinbouw.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
32-40 uur
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Talenkennis
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Gemiddeld
Ervaring klimaatcomputer
Beperkte ervaring
Startdatum
01-03-2017

Reageren

Om te reageren op een vacature moet je eerst inloggen. Wanneer je nog geen inloggegevens hebt kunt je je aanmelden. Om via het Mobiliteitscentrum bemiddeld te worden naar een nieuwe baan moet je werken of vanaf 2009 gewerkt hebben onder de CAO Glastuinbouw.