U bevindt zich hier:

Team Lead

Vacaturenummer
4331
Plaatsnaam
Enkhuizen
Functie
Teamleider
Functienaam
Team Lead
Functie inhoud
Voor een specialist op het gebied van groentezaden, gewasbescherming en zaaizaden zijn wij voor de locatie Enkhuizen op zoek naar een Team Lead.

In actie
Binnen de plant Enkhuizen zorgen verschillende taakgerichte teams voor het ontvangen, schonen, behandelen, verpakken en verzenden van groenten- en bloemenzaden voor de klant. De plant is onderverdeeld in zelfstandige teams die aan delen van het proces werken. Bij de afdeling Packaging & Dispatch zoeken we door uitbreiding van de activiteiten een extra teamlead.

De uitdaging
Als Team Lead op de afdelingen Packaging & Dispatch stuur je een team van operators aan. Deze operators verpakken op (klant)order en versturen deze orders binnen de gestelde tijd naar de klant. De afdeling werkt met diverse geautomatiseerde processen en doordat we één van de laatste schakels zijn alvorens het product onze site verlaat, is precisie en nauwkeurigheid een noodzaak. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het leidinggeven aan de medewerkers, een varierende rol waarin je je bezig houdt met de coordinatie en kwaliteit van de dagelijkse werkzaamheden, voortgangsgesprekken, werkoverleg, interne training en aanspreken op goed en eventueel minder goed gedrag. Daarnaast ben je primair het aanspreekpunt voor je team naar andere teams in de plant. Je zorgt er voor dat er altijd geleverd wordt volgens de gestelde kwaliteitseisen en je draagt eraan bij dat er gewerkt wordt in een veilig en gezond arbeidsklimaat.
Functie eisen
Jouw profiel
Je hebt een opleiding op minimaal MBO4 niveau en bij voorkeur kennis van SAP. Je hebt minstens drie jaar relevante werkervaring en je hebt ervaring in het coachen en aansturen van medewerkers. Je bent daarnaast bereid tot het volgen van functiegebonden opleidingen. Je hebt een flexibele instelling m.b.t. werktijden en werkomgeving. Je hebt een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal. Je bent accuraat, zorgvuldig, hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je weet de juiste balans te vinden tussen kwaliteit en kwantiteit. Ervaring in de zaadsector is een pré, maar niet noodzakelijk.
Functie aanbod
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Talenkennis
Engels
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Gemiddeld
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Startdatum
16-08-2017

Reageren

Om te reageren op een vacature moet je eerst inloggen. Wanneer je nog geen inloggegevens hebt kunt je je aanmelden. Om via het Mobiliteitscentrum bemiddeld te worden naar een nieuwe baan moet je werken of vanaf 2009 gewerkt hebben onder de CAO Glastuinbouw.