U bevindt zich hier:

Teamleider Afleveren (potplanten)

Vacaturenummer
4568
Plaatsnaam
Naaldwijk
Functie
Teamleider
Functienaam
Teamleider Afleveren (potplanten)
Functie inhoud
Voor een bedrijf met twee vestigingen in het Westland waar bloeiende pot Phalaenopsis en seizoenproducten worden geteeld zijn wij op zoek naar een Teamleider Afleveren (potplanten).

’Een teamleider die leiderschap toont en sturing geeft aan onze complexe processen’

Wij groeien en dat is goed nieuws! Ook onze organisatie groeit mee, zowel in omvang als in professionaliteit. We blijven doorlopend onze processen optimaliseren en realiseren ons dat de mens hier een cruciale factor in is. Om deze combinatie optimaal in te zetten zijn we op zoek naar een ervaren teamleider afleveren.

Je leidt de volledige afleveroperatie van onze Little Kolibri Orchids. Dit is een hectische en complexe afdeling waarbij het belangrijk is om het overzicht te bewaren en je niet gek te laten maken. Je werkt nauw samen met het team Verkoop en weet de klantverwachting te overtreffen in snelheid en lever-betrouwbaarheid. Ook onder tijdsdruk die vaak aanwezig is.

Met jouw opgedane ervaring en energie zorg je ervoor dat het proces van orderpicken, inpakken en afleveren efficiënt en foutloos verloopt. Je signaleert verstoringen in het proces en komt actief met verbetervoorstellen. Je weet de arbeidsbehoefte goed te plannen en bent mensgericht. Je laat je jonge team groeien door mensen aan te spreken op functioneren, houding en gedag.
Functie eisen
  • Je hebt aantoonbaar HBO werk- en denkniveau waarbij een opleiding in een agrarische richting een must is
  • Je hebt aantoonbare leidinggevende ervaring van minimaal 3 – 5 jaar binnen een vergelijkbare omgeving
  • Je bezit een sterk analytisch vermogen en weet dit te vertalen in het optimaliseren van processen
  • Je hebt een no-nonsense mentaliteit: mouwen opstropen en aan het werk!
  • De sociale en communicatieve vaardigheden zijn bij jou goed ontwikkeld en zijn je 2e natuur
  • Je voelt je prettig in een team en beweegt je daarin soepel
  • Nederlands en Engels spreken en schrijven is voor jou geen probleem, zeker ook omdat je team uit diverse nationaliteiten bestaat.
Functie aanbod
Een veelzijdige functie binnen een groeiend familiebedrijf, waar met passie gewerkt wordt. We zijn dan ook trots op onze nominatie voor de Tuinbouwondernemersprijs 2018!
Gewenste ervaring
Minimaal 5 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Talenkennis
Engels
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Goed
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Startdatum
24-11-2017

Reageren

Om te reageren op een vacature moet je eerst inloggen. Wanneer je nog geen inloggegevens hebt kunt je je aanmelden. Om via het Mobiliteitscentrum bemiddeld te worden naar een nieuwe baan moet je werken of vanaf 2009 gewerkt hebben onder de CAO Glastuinbouw.