U bevindt zich hier:

Teamleider steekafdeling (chrysanten)

Vacaturenummer
4900
Plaatsnaam
Hensbroek
Functie
Teamleider
Functienaam
Teamleider steekafdeling (chrysanten)
Functie inhoud
Voor een vermeerderaar en veredelaar van chrysanten in Hensbroek zijn wij op zoek naar een teamleider steekafdeling.

Houd jij overzicht tussen miljoenen stekken per jaar? Weet jij wat erbij komt kijken om het geautomatiseerde proces technisch goed te laten verlopen? En heb jij de skills om mensen goed aan te sturen en te motiveren?

Nederland is wereldwijd gezien de grootste speler in de sierteelt. Die positie hebben we te danken aan bedrijven die continu innoveren. Wij zijn daar één van. We behoren internationaal gezien tot de grootste veredelaars en vermeerderaars van de chrysant. Door het assortiment continu te vernieuwen met aantrekkelijke rassen, houden we de focus van de consument op de chrysant vast. Dat doen we niet alleen in eigen land, maar mondiaal via distributeurs en eigen verkoopkantoren in Colombia en Zuid-Afrika. Met productielocaties in Hensbroek en Tanzania voorzien we klanten in grote delen van de wereld van chrysantenstekken.

Met een team van 120 eigen medewerkers op de locatie Hensbroek werken we er elke dag aan om de volgende stap te zetten. Als groeiend familiebedrijf, opererend in een dynamische wereld, zoeken we talent om ons verder te brengen. Mensen met kwaliteiten en capaciteiten die de potenties van de internationale sierteelt zien. Ben jij zo iemand, als teamleider op onze Steekafdeling?

Dit wordt jouw uitdaging

De Steekafdeling verwerkt per jaar miljoenen chrysantenstekken. Het complete proces is geautomatiseerd, maar zonder het toeziend oog van een teamleider kunnen we echt niet. Machines moeten probleemloos hun werk blijven doen. Elke dag zal de bezetting voldoende moeten zijn voor de hoeveelheid werk dat we ingepland hebben. Ook het monitoren van de kwaliteit vraagt een scherpe blik. Je begrijpt; in een functie als deze wordt er een stevig beroep op je creativiteit en verantwoordelijkheidsgevoel gedaan!

Deze taken kunnen wij aan jou overlaten

 • Als teamleider Steekafdeling stuur jij de medewerkers aan die het stek verwerken en waarborg je de continuïteit van het
geautomatiseerde steksteekproces.
 • Je bedient de diverse machines en verhelpt kleine technische storingen zelf. Grotere storingen en afwijkingen geef je bijtijds door aan de technische dienst.
 • Samen met het assistent-hoofd van de Steekafdeling plan je de werkzaamheden en organiseer je de personele bezetting.
 • Je voert diverse werkzaamheden uit om het productieproces op de afdeling te optimaliseren.
 • Je controleert het kwaliteitsniveau van de verwerkte stekken en let erop dat de gestelde normeringen van de afdeling behaald worden.
 • Je legt verantwoording af aan het assistent-hoofd van de afdeling.
Functie eisen
 • Je beschikt over een opleiding op minimaal MBO 3-4 niveau.
 • Je hebt technisch inzicht en je bent inventief en besluitvaardig.
 • Je kunt goed zelfstandig werken, je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en bent kwaliteitsgericht, praktisch en secuur.
 • Ook heb je uitstekende communicatieve vaardigheden en kan je medewerkers aansturen bij de uitvoering van de werkzaamheden.
 • Je bent bereid om op flexibele tijden en in het weekend te werken, volgens een vastgesteld rooster.
 • Het is een functie voor 32 tot 38 uur per week.
Functie aanbod
Reken bij ons op een functie met veel zelfstandigheid. Je initiatief wordt hier écht gewaardeerd. De sfeer op het bedrijf stimuleert je om alles uit jezelf te halen wat erin zit en verder te komen.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
32-40 uur
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Talenkennis
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Gemiddeld
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Startdatum
15-05-2018

Reageren

Om te reageren op een vacature moet je eerst inloggen. Wanneer je nog geen inloggegevens hebt kunt je je aanmelden.