U bevindt zich hier:

Teamleiders Teeltkwaliteit

Vacaturenummer
3840
Plaatsnaam
Warmenhuizen
Functie
Teamleider
Functienaam
Teamleiders Teeltkwaliteit
Functie inhoud
Voor een internationaal opererend Nederlands bedrijf, gespecialiseerd in veredeling, productie en verkoop van groentezaden in Warmenhuizen zijn wij op zoek naar een Teamleiders Teeltkwaliteit.

In deze gevarieerde en uitdagende functie ben je, binnen de door de manager aangegeven kaders, verantwoordelijk voor het operationeel en vaktechnisch leiding geven aan een groep medewerkers gewasverzorging in onze zaadteeltkassen. Als teamleider teeltkwaliteit, geef je op een inspirerende en coachende wijze leiding aan je medewerkers. Je weet een energiek en daadkrachtig team neer te zetten dat op een kwaliteits- en kostenbewuste manier hun werkzaamheden uitvoert. Samen met je medewerkers voer je diverse werkzaamheden uit gericht op het maken van kruisingen en het vermeerderen van zaden ten behoeve van de ontwikkeling van nieuwe rassen van onze groentegewassen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse en de langere termijn planning en de registratie van de teeltmaatregelen. In deze functie rapporteer je direct aan de manager gewasverzorging.
Functie eisen
Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding op minimaal MBO-4 niveau en je hebt vakkennis op agrarisch gebied. Verder heb je een aantal jaren ervaring opgedaan in een leidinggevende functie. Je hebt gevoel voor het werken met complexe machines en installaties. Uiteraard beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden, ben je een echte teamplayer, resultaatgericht, nauwkeurig en initiatiefrijk. Tenslotte kennen geautomatiseerde systemen geen geheimen voor jou.
Functie aanbod
Wij bieden je een interessante functie in onze groeiende en boeiende organisatie. Wij bieden een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket en een prima salaris, dat past bij het niveau van de functie. Onze informele bedrijfscultuur biedt volop ruimte voor eigen initiatief. Wij bieden een goede balans tussen werk en privé met werktijden van 7.00 uur tot ca. 16.00 uur.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Talenkennis
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Goed
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Startdatum
01-02-2017

Reageren

Om te reageren op een vacature moet je eerst inloggen. Wanneer je nog geen inloggegevens hebt kunt je je aanmelden. Om via het Mobiliteitscentrum bemiddeld te worden naar een nieuwe baan moet je werken of vanaf 2009 gewerkt hebben onder de CAO Glastuinbouw.