U bevindt zich hier:

Technische duizendpoot (tomaten)

Vacaturenummer
4742
Plaatsnaam
De Lier
Functie
Onderhoudsmonteur
Functienaam
Technische duizendpoot (tomaten)
Functie inhoud
Voor een telersvereniging in De Lier zijn wij op zoek naar een Technische duizendpoot.

WAT DOE JE OP EEN DAG?
Het doel van deze functie is het verhelpen van storingen en het onderhouden van alle installaties van onze verpakkingscentra, waarbij de dagelijkse operatie optimaal en efficiënt bediend wordt. Het betreft een groot aantal logistieke systemen voor het aan- en afvoeren van kratten naar de verschillende inpaklijnen. Binnen deze productielijnen maken we gebruik van vul-, verpakkings- en etiketteermachines die aangestuurd worden door diverse PLC systemen die verbonden zijn met een overkoepelend Scada systeem. Ons machinepark is de grootste in zijn soort en de werkzaamheden zijn zowel mechanisch als elektrotechnisch van aard. Daarnaast valt het onderhoud aan het gebouw, het intern transport en de logistieke systemen van een aantal teelt locaties ook onder de werkzaamheden van de afdeling. In het hoogseizoen wordt bij toerbeurt met het team storingsdienst ingevuld. De werkzaamheden worden zowel overdag als in de avond uitgevoerd.
Functie eisen
  • MBO 3 of 4 Besturingstechniek en ervaring heeft met PLC programmeren (meer dan alleen storing zoeken) en elektrotechniek.
  • Affiniteit met mechanische technieken.
  • Flexibel en bereid om in wisselende diensten te werken.
  • In bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.
  • Punctueel, stressbestendig en goed het overzicht kan bewaren.
  • Communicatief vaardig in woord en schrift.
Functie aanbod
Een uitdagende functie waarin veel wisselende werkzaamheden voorkomen en er veel wordt gevraagd van je kennis en kunde op technisch gebied. Je komt terecht in een enthousiast team waar we over uitdaging spreken en niet over problemen. Uiteraard bieden wij een prima salaris en bijpassende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder ontwikkelingsmogelijkheden. Binnen het bedrijf hechten wij veel waarde aan een open en informele werksfeer.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
B
Talenkennis
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Goed
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Plaatsingsdatum
09-02-2018

Solliciteer

Om te solliciteren op een vacature moet je eerst inloggen. Wanneer je nog geen inloggegevens hebt kunt je je aanmelden.