U bevindt zich hier:

Teeltchef (groente)

Vacaturenummer
4112
Plaatsnaam
Houten
Functie
Teeltspecialist
Functienaam
Teeltchef (groente)
Functie inhoud
Voor een (inter)nationaal opererend teeltbedrijf dat gespecialiseerd is in de opkweek van glasgroente en vollegrondse groenten zijn wij op zoek naar een Teeltchef.

Zij hebben een stevige marktpositie, waarbij ze in de opkweek van biologische groenteplanten zelfs marktleider zijn. De opdrachtgever heft een betrouwbare naam in de markt en levert haar plantmateriaal aan de tuinders en in het voorjaar deels aan de Retail. Het bedrijf kenmerkt zich door een eigenzinnig businessmodel, wat al jaren zorgt voor een stabiele groei van het bedrijf. Het bedrijf investeert in productontwikkeling en productinnovatie. Wij zoeken voor hen een Teamleider / aankomend Teeltchef om het team te versterken.

In de functie van aankomend Teeltchef ben je de spin in het web. Je draagt verantwoordelijkheid voor het proces van zaaien tot afleveren van diverse groentegewassen zowel reguliere als biologische teelt. Afhankelijk van de zwaarte van je kennis en kunde begin je eerst als Meewerkend Voorman of direct als Teeltchef.

Je bent gedurende de dag - naast het beheersen van klimaat, voeding, etc. via het computersystemen - ook bezig met leiding en sturing geven aan de verschillende teams die aan het werk zijn. Je verhelpt/assisteert bij (kleine) problemen en hebt tussendoor overleg met de meewerkend voormannen over de coördinatie van het werk. Daarnaast vertrouw je op de kennis en ervaring van jouw collega’s die met jou samenwerken om alle processen in de gaten te houden en jou te informeren over het verloop van de werkzaamheden. In het weekend en avonduren ben jij volgens een afwisselende dienst met andere collega’s bereikbaar voor storingsdiensten. In deze functie zal je nauw samenwerken met de Bedrijfsleider, waarbij op jouw functie de nadruk meer op teelt ligt. Een spuitlicentie is daarom wel een must. Wekelijks is er een teamoverleg.
Functie eisen
Herken je je in onderstaande functie-eisen? Wellicht is deze vacature dan echt wat voor jou!
  • Kennis van én ervaring met klimaatbeheersing en teelt in de glastuinbouw
  • Mbo+ werk- en denkniveau
  • In bezit van een spuitlicentie
  • Bereid tot storingsdiensten draaien in wisselende diensten
  • Nederlands taal beheers je in woord en geschrift
  • De Engelse taal spreek je redelijk tot goed
Functie aanbod
Een afwisselende functie waarbij veel verantwoordelijkheid van je wordt verwacht, maar die ook veel vrijheid geeft om zelf invulling te geven aan je functie. Je komt te werken in een leuk team, waarbij een prettige werksfeer en goed werkgeverschap centraal staan. In eerste instantie krijg je een contract bij AB Midden Nederland en wordt je gedetacheerd. Bij goed functioneren kun je in dienst treden bij de opdrachtgever. Afhankelijk van je ervaring en kennis krijg je uiteraard nette passende arbeidsvoorwaarden conform cao Glastuinbouw.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
Niet van toepassing
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Talenkennis
Engels
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Niet van toepassing
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Startdatum
19-06-2017

Reageren

Om te reageren op een vacature moet je eerst inloggen. Wanneer je nog geen inloggegevens hebt kunt je je aanmelden.