U bevindt zich hier:

Teeltmedewerker (sierteelt)

Vacaturenummer
4447
Plaatsnaam
Pijnacker
Functie
Zelfstandig teeltmedewerker
Functienaam
Teeltmedewerker (sierteelt)
Functie inhoud
Voor een bedrijf gespecialiseerd in de teelt van Asparagus decoratiegroen in Pijnacker zijn wij op zoek naar een Teeltmedewerker.

Voor de functie allround teeltmedewerker ben je breed inzetbaar en overleg je met de bedrijfsleiding over de werkzaamheden welke gedaan kunnen worden. Dit zijn o.a. het klaarzetten van orders, veilingklaar maken en diverse teeltwerkzaamheden.
Functie eisen
Ben jij een echte aanpakker met een proactieve houding en vind je het fijn om in een hecht team te werken? Wil je jezelf blijven ontwikkelen en meegroeien met de huidige ontwikkelingen in ons bedrijf? Ben je minimaal MBO afgestudeerd, in het bezit van rijbewijs B, kan jij vroeg beginnen (06.30 uur), in piektijden bereid te werken op zaterdagochtend (incidenteel), geen roker, uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en heb je al enige ervaring in de agrarische sector? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Functie aanbod
Deze kwekerij is een familiebedrijf die al sinds 1979 gespecialiseerd is in de teelt van Asparagus decoratiegroen. Op 46.000 m² kweken wij 6 soorten asparagus. Wij werken dagelijks met een vast team aan een hoogwaardige kwaliteit asparagus en de beste service naar onze klanten.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
B
Talenkennis
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Gemiddeld
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Startdatum
03-10-2017

Reageren

Om te reageren op een vacature moet je eerst inloggen. Wanneer je nog geen inloggegevens hebt kunt je je aanmelden. Om via het Mobiliteitscentrum bemiddeld te worden naar een nieuwe baan moet je werken of vanaf 2009 gewerkt hebben onder de CAO Glastuinbouw.