U bevindt zich hier:
  • Home
  • »
  • Vacatures
  • »
  • Teeltmedewerker (uitgangsmateriaal snijbloemen)

Teeltmedewerker (uitgangsmateriaal snijbloemen)

Vacaturenummer
5004
Plaatsnaam
Rijsenhout
Functie
Zelfstandig teeltmedewerker
Functienaam
Teeltmedewerker (uitgangsmateriaal snijbloemen)
Functie inhoud
Voor een leverancier van hoogwaardig uitgangsmateriaal voor de professionele sierteelt-kwekers in o.a. Rijsenhout zijn wij op zoek naar een Teeltmedewerker.

Als Teeltmedewerker houd je je bezig met teelt ondersteunende taken en de dagelijkse gewasverzorging. Je zorgt voor de gewasverzorging van de planten. Daarnaast controleer je het gewas op groei, signaleer je afwijkingen of groeiverstoringen die veroorzaakt worden door ziekten of plagen. Je voert biologische en chemische gewasbescherming en ziektebestrijding uit op verzoek en onder toezicht (o.a. spuiten). Je registreert productiegegevens. Verder stuur je tijdelijke of Florensis medewerkers aan. Je werkzaamheden kun je naar eigen inzicht indelen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de orde, netheid en hygiëne van jouw kassen. Wekelijks zit je bij het teeltoverleg, waar de lopende zaken betreffende het gehele productieproces van de diverse producten besproken worden. Dit alles maakt de dag zeer afwisselend.
Functie eisen
  • Een afgeronde agrarische opleiding bij voorkeur op mbo-niveau of een door ervaring verkregen gelijkwaardig werk - en denkniveau;
  • In het bezit van spuitlicentie 1 en in bezit van of bereidheid tot het, op korte termijn, behalen van spuitlicentie 2.
  • Je bent flexibel ten aanzien van werken binnen en buiten de dagspiegel om en in het weekend (zaterdag en zondag)
Functie aanbod
De opdrachtgever biedt jou een uitdagende, zelfstandige en verantwoordelijke functie binnen een dynamische, internationale organisatie waarbinnen de lijnen kort zijn en de sfeer prettig en no-nonsense is. De organisatie biedt een goed pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden aan zoals: collectieve regelingen, waaronder winstafhankelijke uitkering, pensioen, ziektekostenverzekering, mogelijkheid om met korting te sporten en een goed salaris afgestemd op je rol en ervaring.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Talenkennis
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Ja
Computervaardigheden
Gemiddeld
Ervaring klimaatcomputer
Beperkte ervaring
Plaatsingsdatum
16-07-2018

Solliciteer

Om te solliciteren op een vacature moet je eerst inloggen. Wanneer je nog geen inloggegevens hebt kunt je je aanmelden.