U bevindt zich hier:

Teeltspecialist

Vacaturenummer
4284
Plaatsnaam
Horst
Functie
Teeltspecialist
Functienaam
Teeltspecialist
Functie inhoud
Voor een professioneel en innovatief bedrijf dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan in Horst zijn wij op zoek naar een Teeltspecialist.

De bedrijfscultuur kenmerkt zich als eerlijk, direct en hands-on. Medewerkers werken met passie en zijn bereid om een stapje extra te doen om de hoge kwaliteit te waarborgen.

Als teeltspecialist binnen dit innovatieve bedrijf, ben je mede verantwoordelijk voor het teeltproces van de asperge zaadproductie en mogelijk op termijn ook van de andere gewassen. Dit doe je met alle kennis die je in huis hebt. Extra kennis die nodig is maak je je snel eigen, want je bent van nature zeer leergierig.
Het gehele teelt proces begrijp jij, je voelt het gewas en de klimaatomstandigheden aan om zodoende het proces succesvol te laten verlopen en laat je hierbij o.a. ondersteunen door meetinstrumenten. Bij het teeltproces houd jij rekening met de interne kwaliteitseisen en kunt hier snel en flexibel op inspelen, dit zorgt voor een kwalitatief hoogwaardig eindproduct.

Waar nodig durf jij ook mensen aan te spreken om het beste resultaat te behalen. Problemen zijn voor jou een uitdaging, deze kun jij snel en besluitvaardig oplossen en waar nodig durf jij externe specialisten in te schakelen om mee te denken met het probleem. Verder ben jij proactief en denkt mee in het optimaliseren van de duurzame teelt. Jij denkt graag mee over innovatie in "duurzame" teelt en maatschappelijk verantwoord ondernemen.
Functie eisen
  • Minimaal 5 jaar ervaring in de sector met een soortgelijke functie (HBO niveau)
- HBO denk-werkniveau; klimaatregeling, teelt techniek, bemesting en plant fysiologie
- Je bent leergierig en beschikt over een hands- on mentaliteit
- Je bent een gedreven en proactief persoon met goede communicatieve vaardigheden.
- Bereidheid tot het volgen van noodzakelijke opleidingen.
Functie aanbod
Een uitdagende functie met voldoende afwisseling binnen een informele, maar resultaatgerichte professionele werkomgeving. Het betreft een fulltime dienstverband van 38 u/week. Je komt te werken in een groeiende organisatie, waar je met de organisatie mee kan groeien. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend.
Gewenste ervaring
Minimaal 5 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Talenkennis
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Goed
Ervaring klimaatcomputer
Ruime ervaring
Startdatum
01-09-2017

Reageren

Om te reageren op een vacature moet je eerst inloggen. Wanneer je nog geen inloggegevens hebt kunt je je aanmelden.