U bevindt zich hier:

Teeltspecialist

Vacaturenummer
4374
Plaatsnaam
Berkel en Rodenrijs
Functie
Teeltspecialist
Functienaam
Teeltspecialist
Functie inhoud
Voor een internationaal marktleider op het gebied van biologische gewasbescherming en natuurlijke bestuiving in Berkel en Rodenrijs zijn wij op zoek naar een Teeltspecialist.

Jij hebt een cruciale rol!

In de functie van Teeltspecialist draag je bij aan het verbeteren van de huidige kweeksystemen van insecten en het ontwikkelen van nieuwe kweekmethodes. Je bent onze specialist als het gaat om klimaat- en teeltbeheersing en weet de juiste balans te vinden tussen plant, plaag en bestrijder. Je hebt kennis van "het nieuwe telen" en weet deze kennis op een getalsmatige manier om te zetten naar resultaten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de leverzekerheid en kwaliteit van een aantal insectenkweken. Wanneer zich een kweekprobleem voordoet, ben jij de troubleshooter en draag je, soms onder grote druk, bij aan de oplossing. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband. Waar het verloop van de processen afwijkt, zal jij ingeschakeld worden en ben je de schakel tussen R&D en productie. Jouw uiteindelijke doel is om te zorgen voor een goede kweek van insecten, zodat onze kweekrendementen worden verhoogd en de leverzekerheid is gegarandeerd. Je werkt nauw samen met de productieleiders die de productiemedewerkers aansturen.
Functie eisen
Herken je jezelf in het volgende profiel, dan word je uitgenodigd om te reageren:
  • HBO opleiding en werkervaring, bijvoorbeeld op het gebied van Agribusiness of Toegepaste Biologie;
  • Minimaal 5 jaar ervaring op het gebied van klimaatbeheersing, bijvoorbeeld als teeltspecialist in de tuinbouw;
  • Je bent sterk in het analyseren van processen en het methodisch benaderen en oplossen van problemen, bijvoorbeeld met behulp van lean six sigma methodieken en 5S TPM. Deze kennis combineer je met een praktische 'handson' mentaliteit;
  • Je hebt goede contactuele eigenschappen en in staat om goed samen te werken en kennis over te dragen;
  • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Bereid om op incidentele basis te reizen naar buitenlandse locaties.
Functie aanbod
  • Een bruto maandsalaris tussen de €2900 en €3800,- op basis van een fulltime werkweek, afhankelijk van opleiding en ervaring.
  • 28 vakantiedagen;
  • Opleidingsmogelijkheden.

Maar bovenal: Je komt te werken bij een goede werkgever die zich inzet voor duurzaamheid. Er heerst een informele, sociale en collegiale werksfeer. We zijn een familiebedrijf. Wij zijn nauw betrokken bij alles wat er binnen en rondom ons bedrijf gebeurt en zoeken constant naar verbetering. Dit samen zorgt ervoor dat wij een voortrekkersrol hebben op de (internationale) markt in biologische gewasbescherming.
Gewenste ervaring
Minimaal 5 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Talenkennis
Engels
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Ja
Computervaardigheden
Goed
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Startdatum
31-08-2017

Reageren

Om te reageren op een vacature moet je eerst inloggen. Wanneer je nog geen inloggegevens hebt kunt je je aanmelden. Om via het Mobiliteitscentrum bemiddeld te worden naar een nieuwe baan moet je werken of vanaf 2009 gewerkt hebben onder de CAO Glastuinbouw.