U bevindt zich hier:

Teeltspecialist Stekperkgoed

Vacaturenummer
4788
Plaatsnaam
Maasdijk
Functie
Teeltspecialist
Functienaam
Teeltspecialist Stekperkgoed
Functie inhoud
Voor een kwekerij in Maasdijk die gespecialiseerd is in de opkweek van jonge siergewassen en/of groenteplanten zoeken wij een Teeltspecialist Stekperkgoed.

In deze zelfstandige functie verzorg je de teelttechnieken rondom de opkweek van siergewassen.
Je signaleert afwijkingen ten opzichte van de kwaliteitseisen, bewaakt de uniformiteit tussen de productieafdelingen en bepaalt in overleg met de teeltcoördinator de te nemen (teelttechnische) maatregelen. Je blijft op de hoogte van nieuwe teelttechnische ontwikkelingen o.a. op het gebied van klimaat, substraten, meststoffen en gewasbescherming. Zowel intern als extern speel je een belangrijke rol op het gebied van teelttechnische ondersteuning en voorlichting.
Functie eisen
  • Je hebt minimaal een MBO-opleiding, met een HBO-werk- en/ of denkniveau, bent theoretisch goed onderlegd op het gebied van plantenteelt en -fysiologie en hebt enige jaren werkervaring in een soortgelijke teelttechnische functie.
  • Je hebt een goede kennis van klimaatregeling en gewasbescherming.
  • Je bent flexibel en hebt geen bezwaar tegen het in tourbeurt draaien van een weekenddienst (gem. 1 x per 4 weken) ten behoeve van de teelt.
  • Praktisch, resultaatgericht en stressbestendig behoren eveneens bij de kwaliteiten van de kandidaten die we graag zien reageren.
  • In verband met storingsdiensten is het van belang dat de reistijd naar Maasdijk maximaal een half uur bedraagt.
Functie aanbod
Een uitdagende functie met veel ruimte voor initiatief, bij een dynamisch en professioneel bedrijf waar een prima salaris wordt betaald en ook de secundaire arbeidsvoorwaarden uitstekend zijn, zoals o.a. studiefaciliteiten.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
B
Talenkennis
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Ja
Computervaardigheden
Gemiddeld
Ervaring klimaatcomputer
Ruime ervaring
Startdatum
07-03-2018

Reageren

Om te reageren op een vacature moet je eerst inloggen. Wanneer je nog geen inloggegevens hebt kunt je je aanmelden. Om via het Mobiliteitscentrum bemiddeld te worden naar een nieuwe baan moet je werken of vanaf 2009 gewerkt hebben onder de CAO Glastuinbouw.