U bevindt zich hier:

Teeltspecialist (tomaten)

Vacaturenummer
3660
Plaatsnaam
Middenmeer
Functie
Teeltspecialist
Functienaam
Teeltspecialist (tomaten)
Functie inhoud
Voor een tomatenkwekerij met diverse locaties in Nederland zoeken wij voor de vestiging Middenmeer een Teeltspecialist.

Als teeltspecialist heb je een afwisselende en zelfstandige functie. Je bent verantwoordelijk voor de beheersing van het kasklimaat, watergift en bemesting. Je beoordeelt de stand van het gewas en je adviseert de bedrijfsleiders over het te voeren arbeidsbeleid. Ook onderhoud je de contacten met collega-telers en adviseurs. Je houdt de registraties bij van de teelt en denkt mee in nieuwe teelttechnieken.
Functie eisen
Onze voorkeur gaat uit naar een zelfstandige, enthousiaste en ambitieuze teler op HBO niveau die zich thuis voelt in een jong team. Woonachtig in de omgeving van Middenmeer. Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie is een pre. Je kunt goed overweg met het Officepakket. Persoonlijke eigenschappen die bij jou passen zijn: communicatief vaardig, samenwerken, passie, leergierig, altijd streven naar het beste, initiatief en flexibel. En natuurlijk ‘groene vingers’.
Functie aanbod
Een uitdagende functie in een groeiend bedrijf waar gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technieken. Naast een dynamische baan, waarin geen dag hetzelfde is, bieden wij een informele werksfeer, optimale werkomstandigheden, een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Talenkennis
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Ja
Computervaardigheden
Goed
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Startdatum
10-11-2016

Reageren

Om te reageren op een vacature moet je eerst inloggen. Wanneer je nog geen inloggegevens hebt kunt je je aanmelden.