U bevindt zich hier:

Teeltspecialist (tomaten)

Vacaturenummer
4872
Plaatsnaam
Rijsenhout
Functie
Teeltspecialist
Functienaam
Teeltspecialist (tomaten)
Functie inhoud
Voor een modern kasgroenten bedrijf gespecialiseerd in het telen van trostomaten in Rijsenhout zijn wij op zoek naar een Teeltspecialist.

In de functie ben je verantwoordelijk voor het creëren van een optimaal teeltproces, de kwaliteit en procesverbeteringen. Je werkzaamheden bestaan uit beheer klimaatcomputer, juiste bemesting, gewasbescherming en watergift, voedingsschema’s samenstellen en registraties. In afstemming met de voorlichter behaal je het beste biologisch evenwicht en klimaatomstandigheden om een kwalitatief product te leveren.
Functie eisen
Ben jij een enthousiaste teamspeler met passie voor perfectie, heb je HBO denk- en werkniveau, ervaring in de glastuinbouw, kennis van Word/Excel en ben je ondernemend leergierig en communicatief vaardig, dan zijn wij op zoek naar jou!
Functie aanbod
We werken in teams, waarbij verantwoordelijkheden worden verdeeld. De functie is een afwisselende en zelfstandige functie, waarbij je contact onderhoud met de bedrijfsleider en hem van advies voorziet. Daarnaast biedt deze functie goede doorgroeimogelijkheden en mogelijkheden tot het volgen van de benodigde opleidingen.

Het bedrijf biedt je een dynamische, zelfstandige en afwisselende functie. Je komt te werken in een gemotiveerd team, met een goed salaris en in een moderne werkomgeving.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Talenkennis
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Goed
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Plaatsingsdatum
13-04-2018

Solliciteer

Om te solliciteren op een vacature moet je eerst inloggen. Wanneer je nog geen inloggegevens hebt kunt je je aanmelden.