U bevindt zich hier:

Transportplanner & Locatiebeheerder (m/v)

Vacaturenummer
4400
Plaatsnaam
Bergschenhoek
Functie
Overige functies
Functienaam
Transportplanner & Locatiebeheerder (m/v)
Functie inhoud
Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Transportplanner & Locatiebeheerder (m/v)

Deze organisatie is wereldwijd actief in de bouw van glastuinbouwprojecten. Turnkeyprojecten zijn hun specialiteiten, zij zijn niet alleen kassenbouwer, maar ook toeleverancier van alle installatietechnieken die op een modern glastuinbouwbedrijf te vinden zijn.

Om de transportplanning, beheer terrein & machinepark in betere banen te leiden zijn we op zoek naar een Transportplanner & Locatiebeheerder (m/v)

Jouw rol
Je bent verantwoordelijk voor het plannen en regelen van transport van eigen wagens (3 vrachtwagens en een aantal busjes). Verder regel je het transport van exportcontainers inclusief bijbehorende documentenstroom van paklijsten, exportdocumenten, etc. Je legt en onderhoudt de contacten intern en extern mbt transport.
Daarnaast behoort tot je taken het terreinbeheer en beheer interne logistiek in verband met opslag materiaal en heftrucks, onderhoud, etc. Je beheert het wagenpark en machinepark en borgt de veiligheid op het terrein. Benutten van de ICT omgeving en bijdrage leveren aan de ontwikkeling hiervan in relatie tot je werkzaamheden
Functie eisen
Uiteraard ben je sterk in plannen, organiseren en prioriteiten stellen. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent erop gebrand om resultaten te boeken. Je stoeit graag met cijfers en bent zeer nauwkeurig. Je voelt je goed in een dynamische maar soms ook hectische omgeving. Met een beetje humor draag je bij aan een goede werksfeer. Je hebt een afgeronde MBO/HBO opleiding. Verder goede beheersing van MS office (m.n. Excel) en de Nederlandse en Engelse taal. Affiniteit met ICT is een pré.
Kortom: Analytisch, communicatief, stressbestendig en hands-on.
Functie aanbod
Een uitdagende en afwisselende fulltime baan bij een modern en bedrijf. Voor iemand die van aanpakken weet en een positieve instelling heeft, biedt deze organisatie een uitdagende en afwisselende baan in een dynamisch team, waar je veel vrijheid krijgt, jezelf verder kunt ontwikkelen en mee kunt werken aan de verdere uitbreiding van het bedrijf. Je kunt rekenen op arbeidsvoorwaarden die passend zijn bij de functie en jouw prestatie.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
B / BE
Talenkennis
Engels
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Goed
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Startdatum
14-09-2017

Reageren

Om te reageren op een vacature moet je eerst inloggen. Wanneer je nog geen inloggegevens hebt kunt je je aanmelden. Om via het Mobiliteitscentrum bemiddeld te worden naar een nieuwe baan moet je werken of vanaf 2009 gewerkt hebben onder de CAO Glastuinbouw.