U bevindt zich hier:

Veredelaar Potplanten

Vacaturenummer
4753
Plaatsnaam
Rijsenhout
Functie
Functies in veredeling en vermeerdering
Functienaam
Veredelaar Potplanten
Functie inhoud
Voor een producent van uitgangsmateriaal in Rijsenhout zijn wij op zoek naar een Veredelaar Potplanten (potchrysant, aster en celosia).

In deze functie draag je bij aan de kerndoelstelling van ons bedrijf: het leveren van superieur uitgangsmateriaal voor de professionele teler. Als ambitieuze veredelaar wordt je verantwoordelijk voor het opzetten van veredelingsprogramma’s en de uitvoering daarvan. Indien je daarbij gebruik kan maken van ervaring met veredeling van vegetatief vermeerderde siergewassen, dan is dat een pre. Je bent verantwoordelijk voor het gehele veredelingsprogramma, zoals het samenstellen van kruisingsprogramma, de selecties en beproeving. Je produceert en analyseert onderzoeksgegevens en past toetsingsmethodieken structureel toe in je programma’s. Je werkt samen met de directe collega’s binnen je team, en tevens met Research, de onderzoeksafdeling van het bedrijf en de commerciële afdelingen. Verder heb je intensieve contacten met eindgebruikers.

Het werk gebeurt voor een groot deel in het gewas zelf, maar kennis van geautomatiseerde verwerkingsprogramma’s voor data is belangrijk. Het kunnen werken met datasystemen is dan ook essentieel. Het betreft een zelfstandige functie waarbij eigen initiatief belangrijk is. Anderzijds haal je voldoening uit het samen met anderen tot resultaten komen. Samenvattend zoeken we een veredelaar met een creatieve en doelgerichte instelling voor wie veredeling niet alleen dagelijks werk, maar bovenal een passie is! Je standplaats is Rijsenhout (NH).
Functie eisen
  • Je beschikt over een universitaire of hogere beroepsopleiding plantenveredeling;
  • Je hebt ervaring in praktische veredeling. Ervaring in siergewassen is een pre;
  • Daarnaast heb je ervaring in het zelfstandig opzetten en (laten) uitvoeren van een veredelingsprogramma;
  • Je bent een teamspeler die gericht is op samenwerking;
  • Verder beschik je over een zeer doelgerichte instelling en ben je communicatief vaardig;
  • Je hebt affiniteit met data systemen.
Functie aanbod
  • Een uitdagende, afwisselende baan met prachtige producten in een gedreven team;
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding;
  • Volop ruimte voor eigen inbreng en initiatief binnen een bedrijfscultuur die zich laat omschrijven als no-nonsense, open en direct.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
WO / Master
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Talenkennis
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Goed
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Startdatum
13-02-2018

Reageren

Om te reageren op een vacature moet je eerst inloggen. Wanneer je nog geen inloggegevens hebt kunt je je aanmelden. Om via het Mobiliteitscentrum bemiddeld te worden naar een nieuwe baan moet je werken of vanaf 2009 gewerkt hebben onder de CAO Glastuinbouw.