U bevindt zich hier:

Verkoper (sierteelt)

Vacaturenummer
4484
Plaatsnaam
Vierpolders
Functie
Commerciële functies
Functienaam
Verkoper (sierteelt)
Functie inhoud
Voor een opkweekbedrijf van groente-, potplanten en sierteelt in Vierpolders zijn wij op zoek naar een Verkoper sierteelt.

In deze functie ben je als verkoper sierteelt verantwoordelijk voor de verkoop van onze sierteelt. Je onderhoudt contacten met de klanten en spreekt met hen de teeltplanning en bestellingen door. Verder ga je ook op zoek naar uitbreiding in de sierteelt. Uiteraard heb je contact met onze manager sierteelt en medewerkers op kantoor van de sierteelt om je werkzaamheden af te stemmen.
Functie eisen
Je hebt zojuist een HBO opleiding afgerond of je bezit een MBO-diploma met werkervaring binnen tuinbouw(liefst sierteelt) en commercieel. Uiteraard heb je interesse in het uitvoeren van de deze commerciële werkzaamheden. Je bent een uitmuntende luisteraar die in staat is om de behoeften van een klant helder te krijgen en je kunt de klantwensen omzetten naar duidelijke en heldere instructies binnen ons bedrijf. Je werkt nauwkeurig in een zelfstandige functie, maar je weet de samenwerking met je collega’s op te zoeken daar waar het nodig is. Teeltkennis op dit gebied is een pre. Je bent beschikbaar op de momenten dat de klant dit vraagt. Je beschikt over een rijbewijs en beheerst de Engelse taal.
Functie aanbod
Bedrijfsauto en laptop behoren tot de mogelijkheden. Verloning volgens de cao tuinbouw. Daarnaast gebruiken wij een bedrijfsgebonden arbeidsreglement.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
B
Talenkennis
Engels
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Goed
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Startdatum
19-10-2017

Reageren

Om te reageren op een vacature moet je eerst inloggen. Wanneer je nog geen inloggegevens hebt kunt je je aanmelden. Om via het Mobiliteitscentrum bemiddeld te worden naar een nieuwe baan moet je werken of vanaf 2009 gewerkt hebben onder de CAO Glastuinbouw.