U bevindt zich hier:

Zaterdag Chauffeur (chrysanten)

Vacaturenummer
4862
Plaatsnaam
Hensbroek
Functie
Chauffeur
Functienaam
Zaterdag Chauffeur (chrysanten)
Functie inhoud
Voor een vermeerderaar en veredelaar van chrysanten in Hensbroek zijn wij op zoek naar een Zaterdag Chauffeur.

Dit wordt jouw uitdaging
We werken met verse producten, of het nu chrysantenstekken of bloemen zijn. Het is belangrijk dat die producten in topconditie aankomen. Dat kunnen we het beste als we het transport in eigen hand houden. Want als chauffeur ben jij degene die als geen ander weet hoe je chrysanten(stekken) in topconditie aflevert. En dankzij jou zijn we ook flexibeler in onze dienstverlening naar klanten toe. Met jouw gevoel voor verantwoordelijkheid komt het wel goed met die kwaliteit en zorgvuldigheid. Je realiseert je ook dat je voor onze klanten een representatieve rol vervult. Daarom geven we je graag het stuur van onze Volvo FH13 in handen.

Deze taken kunnen wij aan jou overlaten
Als chauffeur verzorg je binnen Nederland het transport van chrysantenstekken naar de klanten. Ook lever je bloemen af bij de veilingen en haal je plantmateriaal op van de luchthaven. Je regelt het laden en lossen van de vrachten op zowel het afleveradres als op de docks bij terugkomst van de ritten. De ritten naar de klanten worden voornamelijk op de dag ingepland, maar het kan ook ‘s nachts zijn. Ook ben je inzetbaar voor diverse werkzaamheden op de docks, zoals het voorladen van de vrachten. Je gaat op de zaterdag aan de slag op de afdeling logistiek, onder leiding van de meewerkend voorman transportplanning.
Functie eisen
Dit verwachten wij van jou
  • Je hebt een mbo werk- en denkniveau en bent in het bezit van volledige certificering code 95, een rijbewijs BCE en een digitale bestuurderskaart.
  • Je bent zelfstandig en beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden.
  • Hiernaast heb je een flexibele en klantgerichte instelling.
  • Bij voorkeur heb je aantoonbare werkervaring binnen de glastuinbouw.
  • Je bent bereid om op de zaterdag te werken.
  • Het is een functie voor gemiddeld één werkdag (7,6 uur) per week, in eerste instantie via een tijdelijk dienstverband.
Functie aanbod
Reken op een functie met veel zelfstandigheid. Je initiatief wordt hier écht gewaardeerd. De sfeer op het bedrijf stimuleert je om alles uit jezelf te halen wat erin zit en verder te komen.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
0-12 uur
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
B / C / CE
Talenkennis
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Niet van toepassing
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Startdatum
12-04-2018

Reageren

Om te reageren op een vacature moet je eerst inloggen. Wanneer je nog geen inloggegevens hebt kunt je je aanmelden.