U bevindt zich hier:

Zelfstandig teeltmedewerker (paprika)

Vacaturenummer
4853
Plaatsnaam
Melderslo
Functie
Zelfstandig teeltmedewerker
Functienaam
Zelfstandig teeltmedewerker (paprika)
Functie inhoud
Voor een paprikakwekerij in Melderslo zijn wij op zoek naar een Zelfstandig teeltmedewerker.

Wat we van jou verwachten:
Je stuurt medewerkers aan tijdens het proces oogst en gewasverzorging. Daarbij bepaal jij de werkvolgorde, controleert hen en plant de werkzaamheden. Daarnaast zie je toe op continue verbetering van de operationele processen op productiviteit en kwaliteit. Het is een combinatie van enerzijds in de kas het observeren van de werkprocessen, aansturen van de medewerkers, meewerken bij de diverse werkzaamheden en anderzijds achter de computer registraties controleren, verwerken en de dagelijkse planning maken en afstemmen met overige kaderleden.
Functie eisen
Dit vinden we belangrijk:
Je kunt goed samenwerken en vindt een goede werksfeer belangrijk. Je bent betrokken, leergierig, flexibel en wil graag mee denken.

Voor de functie zelfstandig teelmedewerker zoeken we iemand met een mbo- niveau 3/4 werk-/denkniveau. Bij voorkeur heb je ervaring in het aansturen van medewerkers. Het volgen van een opleiding om te komen tot de gewenste functie eisen behoort tot de mogelijkheden. Het betreft een fulltime functie (gemiddeld) 38-40 uur per week.
Functie aanbod
Een afwisselende, uitdagende en verantwoordelijke baan met ruimte voor eigen initiatief. Gezellige en enthousiaste collega’s. Naast een goed salaris, conform cao glastuinbouw, bieden wij jou ook de mogelijkheid jezelf te ontplooien. Bij goed functioneren een vast dienstverband in een groeiende organisatie.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Talenkennis
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Gemiddeld
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Startdatum
09-04-2018

Reageren

Om te reageren op een vacature moet je eerst inloggen. Wanneer je nog geen inloggegevens hebt kunt je je aanmelden.