U bevindt zich hier:

Wat kan je van ons verwachten?

Je bent ontslagen bij een glastuinbouwbedrijf, je wordt door ontslag bedreigd of je wilt van baan veranderen.  Daarom ben je op zoek naar nieuw werk in de glastuinbouwsector. Het Mobiliteitscentrum Glastuinbouw heeft tot doel jou te ondersteunen bij het vinden van ander werk in deze sector. Bij je zoektocht naar werk krijg je van het Mobiliteitscentrum Glastuinbouw een flinke steun in de rug. Hieronder lees je welke service je van ons kunt verwachten.

  • Wij bieden je een vacaturebank met actuele vacatures op alle niveaus

Op onze website vind je een groot aantal vacatures. Nadat je ingeschreven bent kun je hier heel eenvoudig op solliciteren. Wanneer een werkgever jou wil uitnodigen voor een gesprek zal hij contact met je opnemen.

  • Onze software koppelt passende vacatures automatisch aan jouw cv

Ons systeem maakt automatische matches tussen vacatures en jouw cv. In dat geval ontvang je van ons een e-mail, waarmee je de vacature kunt bekijken en kunt aangeven of je geïnteresseerd bent.

  • Werkgevers kunnen je cv opvragen

Via onze website kunnen deelnemende werkgevers je (anoniem gemaakte) cv opvragen. Wanneer een werkgever concrete kansen voor je heeft, zorgen wij ervoor dat hij contact met je kan opnemen. 

  • Waar nodig helpen we je met de financiering van een opleiding

Als je tussen twee banen in zit is het soms lastig om een opleiding te financieren. Maar een opleiding is wel een uitstekende mogelijkheid om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Wil je een vakgerichte opleiding doen waarmee je in korte tijd je kansen vergroot, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Wij houden regelmatig contact met je zodat je bij de sector betrokken blijft

Wij nemen gemidddeld eens per drie weken contact met je op. Doel daarvan is betrokken te blijven bij het proces waar je in zit. Wij kunnen ondersteuning geven door bijvoorbeeld adviezen te geven over sollicitaties. Jij kunt je vragen bij ons kwijt en bespreken wat je tegenkomt in het sollicitatietraject.

  • Inschrijven

Wil je profiteren van de diensten die het Mobiliteitscentrum Glastuinbouw aanbiedt, dan kun je je hier kosteloos inschrijven. Je inschrijving bij het Mobiliteitscentrum is actief tot je nieuw werk gevonden hebt, of maximaal voor de duur van een jaar. Mocht je na een jaar nog geen nieuw werk gevonden hebben dan zullen we je laten weten dat we je inschrijving gaan beëindigen.

Vind een baan
zoeken